Hoe om te beginnen met een productieve pure wellness toepassing

Mijn kwalificaties …

In 2000 heb ik, samen met drie andere vrouwelijke therapeuten, opgericht onze persoonlijke aanvullende therapie centrum in een kleine, markt stad in Noord-Yorkshire.

Deze hub is een gids voor anderen die willen doen beide identiek, of het huidige model te verbeteren, want het is een destillatie van wat effectief is, in onze ontmoeting. We hebben de blunders gemaakt, zodat u nooit meer.

Terwijl ik kan natuurlijk niet garanderen dat dit product zal de klus te klaren voor alle mensen, ik hoop dat het zou kunnen geven andere mensen wat te schakelen bij het opzetten hun bezit onderneming.

ik boven een zonnestudio te bedienen … waarom gevestigde mijn complementaire algehele gezondheid center?

Het antwoord daarop is gravitas wezen. Voor ons het doel voor het plaatsen van een speciale center was merkbaar. Op het moment dat we uiteindelijk allemaal disparately en in minder dan uitzonderlijke configuraties werken. Sommigen van ons waren werkzaam in een bepaalde kamer in slechts onze persoonlijke huizen ook al andere mensen belandde die in kamers over schoonheidsspecialisten of kapsalons.

Geen van deze locaties aangemoedigd het zelfvertrouwen van onze therapieën verdiend of gaf de professionele indruk die we nodig om te cultiveren. Geen eerdere boer met ernstige ischias ging naar de handschoen van de intimidatingly glossy meisjes werken in een natuurlijke schoonheidssalon te verhelpen krijgen.

Dus onze 1e hindernis was tegenover ideaal terrein om te komen. Het moet ook van jou zijn.

De waarde van het bepalen van de juiste terrein.

We keken naar echt een paar oplossingen net voor het ontdekken van een wijk ondernemer die was het omzetten van een eerdere kapel, die hij was bereid om te huren voor ons.

Nog veel beter, want hij was enige aspect weg door de conversie belandden we klaar om hem te vragen tot wijziging van de stijl een beetje en laat voor een handvol wijzigingen aan hoge kwaliteit tune zijn opgezet voor remedie kamers relatief dan de kantoren beleefde hij oorspronkelijk bedoeld.

Dit gaf ons wat we gevonden om de beste configuratie van een aantal therapie kamers, een bescheiden bedrijf met berging, een keuken zijn en een substantiële huis voor ontvangst.

En als je de ontvangstruimte goede, en hebben mensen vandaag de dag klaar voor hun remedie in een low-verlichte, rustige kamer met ontspanning nieuwe muziek die deelnemen aan zachtjes in de kwalificaties , 50 procent je de klus te klaren is voltooid tegen de tijd dat ze in de therapie gebied.

Het kan zijn dat u niet zo toevallig is als we werden maar het is essentieel om te proberen om ofwel een op zichzelf staand ontwikkelen of minimaal een suite van kamers met een eigen ingang.

De geschikte plek is een cruciaal ingrediënt voor therapeutische behandelingen.

Slechts een probleem dat we vonden was vooral belangrijk was de ligging. Vanuit het oogpunt van onszelf reclame, ons Centrum ervaren zo centraal als haalbaar te zijn, zodat mensen begrepen we bestonden. Maar toch moest in als stille een plek als waarschijnlijk toe te staan ​​mensen die remedie te zijn in staat om te ontspannen in de plaats van het bezit van gerichte verkeerslawaai goed in hun oren.

Onze bijzondere geluk was in de punt dat niet alleen werd de kapel gelegen in een rustige laan kant, maar het was slechts een honderd meter naar beneden van de lokale artsen operatie.

Dit gaf ons de rand van momenteel een nauwe door plaatsvervangers indien klanten voelde misschien ontevreden met hun genezing van hun huisarts of bezorgd over momenteel wordt aanbevolen echter extra pijnstillers. Veel van hen genoemd in bij het Centrum op weg huishouden om te zien of we hen in staat kan stellen in een veel meer holistische manier.

De relevantie van het noemen van je centrum naar behoren.

Dit kan verschijnen ongecompliceerde maar we vonden het was een andere essentiële factor voor een goede krijgen als het wilde resoneren met ons concentreren op klanten. Het was onze eerste kans om te brengen bij personen zonder dat ze krijgen om gewoon die aanvankelijk aarzelende fase over de drempel in het niet bekend is en, in hun ogen, vreemd.

Voor gelegenheid, ervaren we bekend als het Nirvana of een andere van dit soort esoterische of niet-seculiere naam zouden we onszelf meteen vervreemd van de lokale gemeenschap hebben wij de hoop om te bieden. Dit wil niet zeggen dat deze soorten een titel niet helemaal geschikt ergens anders, Californië, San Francisco etc. maar niet in een Yorkshire landelijke landbouw groep die nog maar net was gestopt bukken heksen.

Ik grap maar je weet waar ik ben op weg met dit. (We hadden in punt beschouwd met de diepste wantrouwen geweest toen we de initiële begonnen en het duurde twee jaren van sterke goed van toepassing op deze gespleten).

Dus, na aanzienlijk dialoog, we besloten te blijven houden het zeer eenvoudig en bedrijf-achtig, en staat bekend als het een ‘natuurlijke wellnesscentrum’ invoering van alleen de titel van de huidige markt stad waar we werkten.

krijgen van een hoek.

Wij in geen geval, in een van onze literatuur, ooit toegepast de term ‘alternatief’. Alternatief geeft andere, afgescheidenheid, een breken afwezig, en we vonden het verdeeldheid, zelfs contra-effectief, om te laten zien tot in strijd zijn met de bewezen gezondheidszorg carrière.

Om bredere acceptatie we verkozen om te bereiken doen het werk op te splitsen langs de obstakels tussen de twee disciplines en opereren als een aanvulling op wat er nu aan gedacht ‘traditionele’ medicatie, te ontwikkelen tot een aanvullende helpen, om complementaire ‘therapieën te presenteren in de nauwkeurige dit betekent van de frase.

Nog een cruciaal niveau hier is om individuele zorg te nemen om het algemeen correct te spellen het woord zoals het gebruik van de verkeerde zin, compl i lende, kon analfabetisme aangeven welke misschien juist ondermijnen zelf- vertrouwen in de therapeut. Normaal gesproken ben ik verbaasd over hoe veel therapeuten krijgen deze spelling verkeerd.

Ethos is van cruciaal belang voor een complementaire welzijn bedrijf.

Niet alleen hebben we het gevoel dat het van vitaal belang om te presteren in de richting van ‘gecombineerde’ gezondheid en fitness behandeling, maar we wilden ook angst de relevantie van de consument nemen plicht voor hun individuele perfect krijgen.

We vonden het belangrijk om echt moedig hen glimp net na door zich in deze wijze de mogelijkheid van onwel welzijn minimaliseren. Dus, als een terug-naar onze therapieën, we raden over komende preventieve behandeling algehele gezondheid en zelfs verkocht een paar zeer goed uitgezocht en bevestigd pure algehele gezondheid hulpmiddelen.

Het leek vreemd voor ons dat het stoppen zieke gezondheid en fitness vrij dan het bezit te bieden met tekenen toen zij zich werd beschouwd radicale, misschien zelfs onrealistisch, op het moment.

In feite is het idee van vermijding alternatief dan zich te ontdoen van is alleen de laatste tijd afgekondigd door de conventionele medische beroep van deze regio en is nog steeds niet de gepromoot zo krachtig als het echt zou moeten zijn.

Is publiciteit echt de moeite waard te betalen voor?

In ons perspectief, en op onze beperkte commence-up vermogen van slechts 5000, we besloten het niet.

We genereerden onze folders onszelf met een computer en de printer. Ze waren niet ‘glossy’ maar ze hebben allemaal de meest opvallende feiten van wat we gedaan hebben, wat onze filosofie was en precies waar we waren vooral gebaseerd gaven en we vertrokken ze zowat overal, health food retailers, cafes, buitenkant zie borden in de omvattende dorpen en zelfs in een klein perspex houder buiten het centrum voor iedereen die niet moedig adequaat te verschijnen inch

Als we werden ook een voldoende nieuwe gedachte hebben we in staat geweest om de strategie te voorzien in de nabije radio die kwam en interviewde ons en de media ook verplicht voor geheel gratis wanneer we overgehaald een gepensioneerde en in hoofdzaak geliefde GP officieel openen het Centrum voor ons

Be individuele -. fantastische zin van mond beoordelingen zijn de beste manier van het hebben van nieuwe kopers.

Onze geldgebrek de bedoeling dat we zouden moeten wachten op ‘word of mouth’ tips om te bouwen, maar we eindigden er absoluut zeker van dat uitstekende behandeling zou genereren uitstekende benefits.This deed zeker laten zien aan de situatie en was aanzienlijk veel nuttiger dan welke gecompenseerd-voor promotie.

In de vroege tijden dat gezegd hebbende, totdat uiteindelijk de zin van mond geschopt in, hadden we heel vindingrijk te zijn over hoe we onze publiciteit moest het geheel geen kosten zijn. De oplossing hiervoor was om activiteiten die de regionale krant gretig sprong op en genoteerd. Houden

Dus hielden we ‘taster’ dagen van de therapieën, vorm van ‘proberen voordat je koopt ‘sessies die erg zijn geweest gemeenschappelijke, we overgehaald mensen aan te komen in het Centrum voor yogalessen, trommelen workshops, meditatie, reiki wederzijdse genezing perioden en ervaringsgerichte praat over de geleverde therapieën.

We namen zelfs onze draagbare behandelbanken naar de nabijgelegen agrarische aanwezig en werkte in een plastic tuinhuisje, aanzienlijk bij tot de verbijstering van de agrarische broederschap. Het was moeilijk het werk doen, maar het allemaal betaald uit en we hadden een grote hoeveelheid plezier ook.

Progression, niet stagnatie, is van cruciaal belang.

Het bezitten geboeid een heleboel merkt het al gauw duidelijk dat andere therapeuten wilden het werk te doen bij ons in het centrum.

Wij juichen dit maar we zelfs nu geprobeerd met behulp van zeer zorgvuldig te beslissen over onze collega-therapeuten. Niet alleen moesten ze zeer gekwalificeerd zijn, maar ze hadden ook te verkrijgen in onze filosofie van wederzijdse hulp. Dit betekende dat als een klant niet lijken te profiteren van de behandeling methode die hij / zij momenteel ondergaat, kunnen zij worden doorverwezen naar een andere therapeut wat dan houden hoeven betalen voor een beetje iets dat hen niet hielp in de hoop dat het vroeg of laat zou doen.

Zeker onze consumenten (we nooit genoemd ze patiënten als we voelden dat was vrij arrogant) had ook de mogelijkheid om volledig te stoppen met de behandeling, maar het was erg ongebruikelijk dat ze deden als de overgrote deel van de tijd hebben we in staat om een ​​kristalhelder geweest of verbeteringen aan hun presentatie probleem en ze begon te geloven in dat we onze mooiste voor hen doen.

Dit soort geloof hebben in zal tijd vergen en uithoudingsvermogen te ontvangen en is van onschatbare waarde voor een therapeut. Alleen in tijden heeft onze doorlichting methode stelt ons in staat naar beneden en we toestemming gegeven voor een therapeut aan te melden voor ons die was gewoon een kleine ook protectionistische.

Het goede nieuws is voor ons dat ze bijna nooit lang en een minimale gebleven grillig, zetten we het neer aan het Centrum met de behandeling van zichzelf en haar reputatie!

De voordelen van een grote receptioniste.

Leasing onze kamers aan andere therapeuten, eventueel voor een hele dag of 50 procent per dag, konden we niet alleen aandacht uit onze huren en ga naar de diensten die we leveren te verbeteren, maar we kunnen het ook beheren om te betalen voor een alomvattende-time receptioniste.

Zoals tal van ontwerpen van complementaire welzijn centra beschikken niet over een uitgebreide-time receptioniste we vonden dit niet alleen wenselijk, maar een noodzaak om ons van tevoren op de rivalen die zouden kunnen verschijnen, wat ze uiteindelijk deden. Na alles, we willen er een verblijvende zo effectief be van provider aan de gemeenschap.

In het begin, mijn medewerkers en ik vrijwillig ondernam onbetaalde opvang verantwoordelijkheden, en ik denk dat het is om onze credit score en relatief religieuze visie, allebei van die New Age en boeddhistische, dat we echt in geslaagd om kansen klanten onpartijdig adviseren.

Dit ervaren het resultaat van het hebben van de meest effectieve waarschijnlijke hulp voor de cliënt die op zijn beurt een impuls aan de naam van het Centrum veel te zo, onder de standaard wetgeving van Karma, we gefaald te missen op uit veel te veel persoonlijk beide.

Onvermijdelijk kunnen we het geld te vinden voor vork uit iemand met een geschikte totaal knowhow en onpartijdigheid om gewoon op de carrière volledige-time en het Centrum niet alleen overleefd, maar heeft gebloeid, en blijft bloeien.

Het is nu in zijn elfde 12 maanden en schuilplaatsen tien therapeuten, drie leiders van de opleidingen en een bepaalde genezing group.and al heeft genomen, is inzet, moeilijk de klus te klaren, zelfbeeld, visie en onbaatzuchtigheid. Ongecompliceerde echt.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.