Hoe om te beginnen uit een Huis Welzijn Company in Connecticut

Schrijf een bedrijf voor te bereiden op uw huis gezondheid agentschap te regelen, en het verwerven van financiële hulp van een geldschieter of investeerders. Betrek uw onderneming overzicht en markt te onderzoeken met betrekking tot de inwoners van gepensioneerden in Connecticut. Volgens het US Census, de vijfenzestig en rond inwoners in Connecticut in 2009 was thirteen.nine pct, een enkele% groter dan het Amerikaanse gemiddelde. Beschrijf hoe de doelgroep in de metropool is verspreid, en bestaan ​​uit hoe u de strategie om te komen tot hen. Ook dingen zoals fiscale projecties en een beoordeling van de oppositie.

Implementeer en het bereiken van uw federale werkgever identificatie bereik (FEIN). Dit is vereist als u personeel zal hebben op uw woning welzijn bedrijf. Indienen formulier SS-vier door middel van de IRS website IRS.gov. U kunt ook verbinding met de IRS op 800-829-4933 om te vragen om een ​​soort.

Registreren voor de staat winst wordt ingehouden door te gaan naar de site van Ministerie van Connecticut van de ondernemingswinst. U kunt beide inschrijven op het web of via e-mail.

Sign-up met de Connecticut sectie van Arbeid als werkgever en het punt uit werkloosheidsverzekering belasting.

Ontvang uw woonplaats welzijn zorg bedrijf licentiestatus van de Afdeling van Openbare Wellness, Connecticut. Dit is gratis vanaf september 2010. Een verbinding met de software type verkrijgbaar is door middel van de middelen oppervlak van dit artikel. U zult moeten houden van een certificering van Need acceptatie van de Office-omgeving van Welzijn Behandeling Toegankelijkheid, een on-internet site inspectie en een gedaan softwarepakket te krijgen voordat je je licentiestatus software formulier kan mailen.

Huur slechts een licentie team. Onderzoeken hun achtergronden en er zeker van dat zij beschikken over een geldige licentie om te oefenen in Connecticut. Ontvangen een vergoeding verzekering werknemer door onderzoek van de Connecticut Verdeling van arbeid internet site.

Adverteer uw deskundige diensten door netwerken, reclame en marketing, en het genereren van een internet site die je bedrijven schetst en het bezit komen van de gegevens.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.