Hoe om te consumeren Met geen tanden

Houd een oogje op voeding. Juist omdat de textuur en de regelmatigheid van de maaltijden die u proberen te eten zou kunnen hebben om te veranderen, betekent niet dat uw lichaam kan veranderen om minder natuurlijke vitaminen, vezels, vet, energie of mineralen. Neem een ​​zoekopdracht bij de USDA formele voedingswaarde referentie-innames te zetten welke vormen en hoeveelheden van een aantal voedingsmiddelen die u nodig hebt om je gezond te behouden. Superieure toch bespreken met een diëtist die uw maaltijd aanpak kan aanpassen.

Gebruik een etenswaren processor levensmiddel verzachten je je zorgen kunt u niet uitgerust om te slikken op uw bezit. Deze toestellen kunnen mengen of puree zowat elke maaltijd, leveren u oplossingen om gewoon hoe dik, dun, dik of schoon je je resterende oplossing te willen. Bouillons en sappen toe te voegen om te helpen verzachten uw favoriete vlees en fruit, respectievelijk.

Drink veel vocht, schieten voor 6 tot 8 glazen vloeistoffen, dit soort als drinkwater, elke dag. Vermijd suikerhoudende dranken zoals frisdrank, die kan je gewicht te verkrijgen.

Neem in mooie kleinere delen van levensmiddelen en zien of wat je toevallig te hebben moeilijk te kauwen of slikken is. Onderscheidend individuen in staat zijn om te zorgen voor verschillende soorten voedsel items, dus zeer waakzaam proef en fout zou stellen u de ruimte om te proberen om voedsel items die u gedacht eten kan goed zijn off limits. Probeer te onthouden, er zijn veel voedingsmiddelen die moeten niet worden gemengd of verwerkt om veilig worden gegeten. Vochtig, comfortabel en ‘troost’ voedingsmiddel (zoals havermout en aardappelpuree) zijn vaak volledig kant-en-klare geen kwestie van niet uit of u wel of niet tand.

Onderzoek kookboeken (zoals ‘De I-cannot-Chew Cookbook: Verrukkelijke Smooth eetplan Recepten voor mensen met Kauwen, slikken en een droge mond aandoeningen’ van J. Randy Wilson) gericht op mensen die vandaag hun vermogen hebt laten vallen om op te kauwen efficiënt maar weigeren op te geven bevredigend en heerlijke maaltijden.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.