Hoe om te draaien naar een Food spul Inspecteur van de Gezondheid zijn

Bevestig het punt uit te eisen om een ​​levensmiddel wellness-inspecteur geworden. Veel staten hoeven niet hun voedsel gezondheid inspecteurs ervaren referenties of een soort van diploma bezitten. Andere staten zullen alleen gebruik maken van de mensen die vandaag de training en een instructie-kwalificaties als Registered Milieu Welzijn Professional (REHS) hebben. Sommige staten zullen zoeken naar de diensten van voedingsmiddelen gezondheid en fitness inspecteurs die achtergronden in publiek wellness of-welzijn aangesloten carrière.

Kijk in universiteit en pakketten die u klassen van beoordeling bieden om klaar een persoonlijk om de klus te klaren als een voedingsmiddel welzijn inspecteur te krijgen. Volgens de Amerikaanse Food and Drug Administration spullen suggesties, zal al het voedsel inspecteurs in de Verenigde Staten hebben om vaardigheid te controleren in voedingsmiddelen wetenschappen door aan te tonen competentie in de Food and Drug Administration Model Etenswaren Code richtlijnen. Cursussen in de algehele gezondheid fysica, industriële hygiëne, biologie, chemie, gezondheid en fitness op het werk geven een wetenschappelijke basis voor mensen die graag de bevoegdheid krijgen in het model Maaltijden Code aanbevelingen.

functie als stagiair in een toedieningsvoorwaarden onderneming of bedrijf de plek etenswaren inspecteurs het werk doen. Functie in combinatie met een deskundige levensmiddel inspecteur te vinden van de baan en bouwen deskundige contacten voor later werk.

Ga na lidmaatschap van gekwalificeerde organisaties, dit soort als de Amerikaanse Raad van Industriële Hygiëne. Geschoolde bedrijven mogelijk voedingsmiddelen wellness inspecteurs aan gekwalificeerde contacten op te bouwen, op de hoogte te blijven van innovaties in de discipline van voedingsmiddelen algehele inspectie gezondheid en studie over nieuwe procedures en regels die voedsel welzijn inspecteurs zullen moeten weten.

gebruiken voor een plek als een voedingsmiddel algehele gezondheid inspecteur bij de stand van de wellness-afdeling. Andere carrièremogelijkheden voor een voedingsmiddelen welzijn inspecteur kan uitvoeren als een inspecteur bij een voedingsmiddel of een vleesverwerkend bedrijf, de werkgelegenheid als een import inspecteur bij een grensovergang met de Amerikaanse Douane, functioneren als een voedingsmiddel welzijn inspecteur voor de VS Voedingsmiddelen bevatten and Drug Administration of het doen van werk met de staat of de federale Department of Agriculture’s Food artikelen Safety and Inspection Company.

Category: Gezond eten

Comments are closed.