Hoe om te draaien naar een Home Wellness Aide zijn

Ontdek de certificering behandelingen voor uw staat. De meeste staten leiden tot een significante faculteit diploma of GED. Sommige staten, toch, niet doen. De meeste staten vereisen ten minste 75 uur onder toezicht training, en een vaardigheid examen bij het sluiten van de scholen om een ​​HHA (Residence Welzijn Aide) certificering te krijgen.

Begrijp dat huis welzijn assistenten helpen ouderen, herstellingsoord of gehandicapten in hun individuele huizen wonen in de plaats van in een medische behandeling faciliteit. Onder het pad van de verpleegkundige of medische stafleden, bieden ze-wellness gerelateerde bedrijven, die het toedienen van orale geneesmiddelen.

Informeer je zelf als je het aankan. Net als pleeg assistenten, kon wonen wellness assistenten controleren patiënten ‘hartslag, temperatuur en ademhaling hoeveelheid ondersteuning bij eenvoudige aanbevolen oefeningen behouden patiënten kamers netjes en cliënten hulp om van bed, baden, kostuum en bruidegom. Van tijd tot tijd, transformeren ze niet steriel dressings, geven massages en drank wrijft of helpen met bretels en kunststof ledematen. Professionele vastgoedmarkt algehele gezondheid aides misschien ook helpen met de gezondheidszorg instrumenten dit soort als ventilatoren, die helpen mensen ademen.

bezit komen van thuis gezondheid en fitness organisaties voor de voorwaarden om een ​​HHA zijn. Meestal, een verpleegkundige, fysieke therapeut of maatschappelijk werker gewoonlijk wijst op de specifieke verplichtingen en begeleidt huishouden welzijn assistenten, die nog steeds tot de documenten van de providers die ze uitvoeren te houden en te rapporteren kwaal en de ontwikkeling van elke patiënt. De assistenten rapporteren variaties in kwaal van een patiënt aan de leidinggevende of scenario supervisor.

Category: Supplementen

Comments are closed.