Hoe om te draaien naar een wezen Nurse Psychological Well zijn

gebruiken om een ​​geaccrediteerde verpleging software. Een checklist van verkrijgbare pakketten en onderwijsinstellingen wordt aangeboden door het AACN backlink in de referenties. De Amerikaanse Vereniging van Faculteiten van Nursing biedt een robuuste lijst van verpleegkundige pakketten, beroep oplossingen en instrumenten ter ondersteuning van mogelijke leerlingen beslissingen nemen over roeping mogelijkheden.

Neem cursussen in anatomie, biologie, scheikunde, natuurkunde, wiskunde, communicatie en psychologie, te midden van andere lessen dan het systeem van twee, drie of vier jaren. Kies klinische vaardigheden programma’s, en deelnemen aan wetenschappelijke rotaties op ziekenhuis klinische afdelingen.

Graduate van uw verpleging toepassing na de afronding van je opleiding. Verwerven en ga de geregistreerde verpleegkundige onderzoek.

Toepassen op graduate systemen in de geestelijke wellness verpleging als je verlangen om te ontwikkelen tot een superieure toepassing verpleegkundige. Een lijst van deze pakketten is te bereiken op de American Psychiatric Nurses Association websites vermeld in de References gedeelte. Haal gespecialiseerde cursussen die zich richt op diagnose en behandeling van mensen met psychische aandoeningen. Afgestudeerde met een master of doctoraal diploma in de geestelijke wellness verpleging.

Category: Dieten

Comments are closed.