Hoe om te gaan dan omhoog acne littekens

Glimpse voor olie-kosten gratis items. Diverse goederen zijn verkrijgbaar voor puistjes littekens omvatten. Als u gevoelig bent voor puistjes zou kunnen zijn, selecteert olie-helemaal gratis gezicht reinigingsmiddelen, moisturizers en make-up. Op olie gebaseerde meestal huid-behandeling oplossingen kunnen poriën verstoppen en resulteren in meer puistjes. Bovendien verschijnen voor hypoallergene poriën en de huid behandeling items. Deze minimaliseren van de frequentie van de breakouts.

Voor het aanbrengen van de poriën en de huid-behandeling producten en oplossingen voor zits littekens te beschermen, grondig je gezicht schoon met een delicate gezichtsreiniger en een samentrekkende toepassen. Daarna, breng dan een gezichtscrème om de huid te hydrateren.

Kies een concealer te gaan over littekens en doffe plekken. Concealer is een vorm van make-up die wordt gebruikt om een ​​selectie van onvolkomenheden maskeren, dit soort als acne littekens, puistjes, donkere kringen en een ongelijkmatige teint. Kies een concealer dat is nog maar een of twee tinten lichter is dan je huidskleur. Door gebruik te maken van uw vinger of een make-up sponsje, mengen de concealer in de poriën en de huid rechts totdat het litteken of dim spot je huidskleur past.

Gebruik basis om het gezicht. Normaal gesproken, concealer voldoende worden acne littekens, en basis is niet essentieel. Echter, als de concealer niet mooi mengen in de poriën en de huid, implementeren stichting om de getroffen onderdelen of meer dan de totale confronteren. Foundation egaliseert poriën en de huid toon en kan de huid er onberispelijk.

Gebruik losse macht aan de basis gelegd. Onmiddellijk na gebruik te maken van basis, bestrijk het gezicht met poeder. De basis zal meer tijd duren, en losse poeder kan nemen overtollige olie en geven de deal met een slanke compleet.

Category: Dieten

Comments are closed.