Hoe om te gaan hoofdhuid acne

scrubben je hoofdhuid. Dode huidcellen op de hoofdhuid ook verstoppen de haarfollikels of poriën. Hoewel het wassen weg kan aanzienlijk nemen van dit levenloze laag van de huid, het reinigen van de hoofdhuid recht kan ook helpen. Er zijn zakelijke hoofdhuid scrubbers die de hoofdhuid zorgvuldig scrubben. U kunt ook gebruik maken van handgemaakte hoofdhuid schoonmakers. Gebruik aspirine die wordt geproduceerd van salicylzuur. Weer verschillende aspirines oplossen in een kom van warmte h2o. Maak dan gebruik van een vorige tandenborstel drastisch scrub elk segment van de hoofdhuid. Deze weg zal nemen alle dode huidcellen en ontstoppen van de poriën.

Shampoo haar en de hoofdhuid vaak. Scalp acne is het eindresultaat van aanzienlijk olie op de huid. Hormonen kunnen boven de olie-klieren aan de poriën en de huid die talg overproduces, biologische olie aan te moedigen. Sommige mensen hebben vet haar als gevolg van ook aanzienlijk olie. Als u ondergaan van de hoofdhuid acne moet je de hoeveelheid van de gevallen was je je haar elke 7 dagen verbeteren. Kiezen voor een shampoo voor je haar vorm. Worden gespecificeerd om het haar goed naspoelen om alle sporen van de shampoo te elimineren.

Probleem alleen je haar. Al snel na elke shampoo je moet het haar kwaal om het beheersbaar te maken en om de oliën die zijn weggespoeld vullen. Maar die met hoofdhuid zits hoeft niet aan een veel meer smeermiddelen op het haar hebben. Bij het conditioneren van het haar niet het product wrijven in de hoofdhuid. Test om de conditioner te voegen ongeveer een centimeter uit de buurt van de hoofdhuid. Extensief spoelen dus geen residu blijft.

Gebruik een zelfgemaakte spoeling net na elke individuele shampoo. Nadat u grondig reinigen en conditie van je haar, een goed samentrekkend voor de hoofdhuid is een spoeling van appelazijn. Voorzien van een aantal gram van de azijn tot schoon drinkwater en giet als gevolg van het haar. Dit azijnzuur herstelt de ph harmonie van het haar en maakt het ook mogelijk om te bezuinigen op puistjes.

Gebruik puistjes medicatie om puistjes. Wanneer je een puistje te vinden op je hoofdhuid, gebruikt meer dan-the-counter acne remedies zoals benzoylperoxide. Dit zal helpen om uitdrogen en zorgen voor het puistje.

Therapeutische massage van de hoofdhuid. Een hoofdhuidmassage ontspant u, maar het helpt ook om de dode huidcellen los te maken. Een massage stimuleert ook de bloedsomloop en zorgt voor veel meer bloed en voedingsstoffen naar de hoofdhuid.

Borstel het haar. Borstelen van het haar en de hoofdhuid zorgvuldig is een aanvullende strategie om los te komen dode huidcellen. Maar als je een bestaande uitbraak van puistjes op de hoofdhuid, niet poetsen om de reden dat dit de puistjes die kan leiden tot een infectie kunnen irriteren.

Category: Gezond eten

Comments are closed.