Hoe om te gaan hoofdhuid Zits De natuurlijke manier

je haar helemaal schoon met soda H2O. Het kan eventueel vreemd lijken, maar soda drinkwater zal helpen uitdrogen van de besmette locatie als je wat rond de hoofdhuid uitvoeren. Dan staat het in weken voor een aantal minuten en spoel daarna de soda water. Shampoo en spoel het soda water uit je haar.

Gebruik witte azijn om je haar te spoelen van tevoren van uw douche. Vasthouden aan dezelfde technieken als je deed met de soda H2O. Na het gebruik van de witte azijn, kunt u eventueel wilt het haar shampoo met baby shampoo om de geur uit je haar.

Strooi een handvol kind poeder in je haar en op de hoofdhuid. Vervolgens masseer de pasgeboren poeder in de hoofdhuid. Laat het zinken in je hoofdhuid voor ten minste een aantal van enkele uren. Wees zelfverzekerd om dit te doen als je niets hebt helemaal op je sociale kalender.

Shampoo je haar met pure producten. Agressieve stoffen kan leiden tot hoofdhuid acne en gebruik maken van mildere organische shampoos kunt inschakelen verminderen of voorkomen van een uitbraak. Dit is direct na het werken met de voorafgaande 3 manieren om de hoofdhuid acne dilemma onder reguleren krijgen. Als het probleem aanhoudt of erger wordt, zie je een huid arts voor meer behandelmethode.

Category: Dieten

Comments are closed.