Hoe om te gaan met acne breakouts met havermout

Samengebracht bulk hoeveelheden colloïdaal havermout door het malen van havermout in een fantastische poeder, gebruik makend van een koffiemolen of molen. Los de colloïdale havermout in lauw drinkwater, en gebruik maken van de oplossing royaal aan alle getroffen gebieden. Pat zorgvuldig uw huid droog met een delicate, absorberende handdoek, waarbij de behandeling niet te wrijven en nog verder irriteren je huid.

diner bereiden een partij van havermout te verzorgen van je puistjes, na de aanbevelingen van de package deal. Schakel de havermout aan ontzagwekkende een beetje, om de positie waarin het is lauw, en uit te voeren als een masker om uw deal met. Laat voor de havermout te drogen tot het een beetje knapperig op het gebied, en dan afwassen het masker met veel lauw water.

Gebruik havermout als een scrub om je acne te pakken. Gewoon combineren rauwe havermout met meer dan genoeg warmte drinkwater recht tot deze overgaat in vochtig, maar niet volledig doorweekt. Gemakkelijk de havermout dan uw gezicht gebied en schrobben met een delicate washandje de vergelijkbare manier als u zou doen met een andere gezichtsreiniger.

Deal met je puistjes met havermout als onderdeel van een uitgebreide poriën en de huid systeem dat puur natuurlijke oplossingen gebruikt om de resultaten te realiseren. U moet consumeren minimaal 8-10 acht oz. glazen h2o gedestilleerd elke dag, en eet veel verfrissende fruit en greens zo mooi. Hierdoor zal ontdoen en ontgiften je lichaam van de bacteriën die acne veroorzaken.

Herhaal de havermout masker en reiniging technieken minimaal twee keer per werkdag in te kopen om te zorgen voor uw acne effectief. Voeden op een verdere kom havermout in de vroege ochtend absoluut niet kunnen beschadigen, beide.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.