Hoe om te gaan met Acne in een Spa Salon

Kies een spa salon die gespecialiseerd is in het omgaan met zits. Zorg ervoor dat de salon telt gekwalificeerde schoonheidsspecialisten die al vele jaren ervaring functioneren met mensen die vandaag hebben puistjes.

krijg je een gezichtsbehandeling. Spa salons bieden een scala aan gezichts behandelingen die bedoeld zijn om de huid helderheid te verhogen. Neem contact op met voor een gezichtsbehandeling speciaal geformuleerd om te zorgen voor puistjes geneigd huid. De genezing kan misschien dingen zoals een porie reiniging masker gevolgd door een scrub.

omvatten

Krijg een microdermabrasie behandeling methode. Schoonheidsspecialisten gebruiken kristallen om de huid te exfoliëren, waardoor levenloze huidcellen, afnemende grote poriën, verwijderen van vuil en olie uit de poriën en revitaliserende oninteressant huid. Dit schoonmaken van de poriën en de huid poriën resultaten in gezonder willen poriën en de huid aanzienlijk minder gevoelig voor puistjes en vlekken.

krijg je een peeling. Dit is wanneer de schoonheidsspecialiste maakt gebruik van alpha-hydroxy zuren die zich te ontdoen van nutteloze huidcellen, onthullende niveaus van nieuwe poriën en de huid die zijn veel meer zelfs afgezwakt en veel minder waarschijnlijk om te komen tot beschermd worden met zits.

Laat je mee-eters gewonnen. Als u veel van mee-eters en andere vormen van niet-inflammatoire acne, kan de schoonheidsspecialiste handmatig te ontdoen van deze comedonen poriën verfijnen. De eliminatie van de comedonen verlaagt ook de incidentie van inflammatoire laesies.

Category: Supplementen

Comments are closed.