Hoe om te gaan met een Gezondheid en fitness Uitgifte of Condition

Hoe gaat u voelen wanneer je de Prognose

Uw reactie wanneer u de analyse te ontdekken voor de tekenen en symptomen je hebt al geconfronteerd is waarschijnlijk rekenen op een groot aantal factoren:?

 • Je leeftijd
 • Uw dagelijks leven praktische ervaring
 • De prognose zelf

  De gevolgen van de behandeling methode

  De ernst van de aandoening of stoornis

 • vooraf uw kennis van en en ontmoetingen met andere mensen met de identieke analyse
 • De ernst van uw symptomen en de duur van de ziekte / pijn

  De bron van uw diagnose

  Als je toevallig zijn als een heleboel mensen, de allerlaatste tekst zal je waarschijnlijk luisteren naar wanneer uw medische behandeling bedrijf vertelt u de diagnose is alleen dat de prognose. De leverancier kan mogelijk op te houden met verklaringen of andere informatie, maar als de diagnose zelf veroorzaakt paniek, schokken of ongeloof, zal uw gedachten op dat, niet wat de aanbieder te verklaren. Dit is gewoon helemaal niet abnormaal.

  Met behulp van een persoon met u om dit soort van een afspraak kan ook nuttig zijn, omdat die persoon mogelijk zal zijn in een situatie om te horen wat de dienstverlener is het uiten en praat met pertinente vragen die u zou kunnen zinspelen op dat moment. Een andere optie is om nog een afspraak in het echt rond lange termijn te maken om terug te keren naar het bedrijf om zaken te vragen en gegevens te verkrijgen.

  analyseren van de bron van je Prognose

  U mag verbazen hoe de bron van de diagnose van uw wellness aandoening of kwaal een invloed op hoe goed je die info te beheren zou kunnen hebben. Een modern onderzoek van het Pew Research Center’s Internet en American Lifetime onderneming vastgesteld dat 35 pct van de Amerikaanse volwassenen lang zijn gegaan on-line te achterhalen wat klinisch probleem dat zij, of iemand die ze kennen, kunnen hebben.

  Het kan beangstigend of moeilijk te bestuderen van uw diagnose bij een persoonlijk bezoek met uw welzijn behandeling leverancier zijn, maar stel je de stress die zou kunnen leiden tot het ontdekken van zelfs de meest gerenommeerde Internet activa info over een algehele gezondheidstoestand die lange verstrekkende gevolgen kunnen hebben.

  Hieronder een lijn van oud-president Ronald Reagan (geleend van een Russisch spreekwoord) geldt: Geloof, maar valideren. Zelfdiagnose on-line zal moeten worden bevestigd door een gezondheids-en fitness zorgverlener net voordat je het te erkennen als nauwkeurig. Het web is een grote put om te zoeken naar voor welzijn en klinische informatie, maar u noch de laptop hebben de identieke gevestigde diagnostische mogelijkheden als een gediplomeerd beoefenaar.

  ‘Geloof, maar bevestigen,’ ook betrekking heeft aan een diagnose of afwezigheid van de diagnose van een gezondheidszorg leverancier. Sommige medische professionals zal je aanraden een 2e standpunt, andere mensen weg te gaan het aan uw discretie. Een zeer goede manier om te gaan in het krijgen van een 2e standpunt is aan een bepaalde buiten het huis de gezondheidszorg oefening waaraan uw professionele medische provider is een lid zoeken en zoeken naar een professional in de ruimte van de geneeskunde die uw welzijn probleem aanpakt.

  Acties om Kies Na Uw Prognose voor de algehele gezondheid Affliction of Disorder

  De ernst van uw recent gediagnosticeerde gezondheid en fitness probleem zal een effect hebben over hoe je studeert aan de uitgifte of disfunctie te pakken. Het Agentschap voor de Gezondheidszorg Studie en van hoge kwaliteit, AHRQ, van de US Office of Wellness en Human Solutions stelt vijf essentiële stappen:.

 • 1 Neem de tijd die je nodig hebt De prognose van diverse wellness-kwalen kunnen mensen ertoe aan te komen aan verschillende factoren, van nervositeit en shock tot depressie, ontkenning en schuldig te voelen. Je moet niet slaan op uw eigen up voor het bezitten van deze gevoelens, maar doen het werk als gevolg van hen. Wees open te stellen voor het chatten met vrienden en geliefden over hoe je echt vragen spirituele of psychologische hulp als je echt hopeloos voelen of gevangen in negatieve emoties voor een langere interval van tijd voelen.
  • Haast je niet om keuze te maken over de oplossing zijn hoewel je emoties zijn aanzienlijk. Praat met uw wellnessbehandeling leverancier hoe lang u veilig en betrouwbaar kunt ervoor kiezen om de beweging over uw kwaal te verwerven.
 • twee. Haal de begeleiding die u nodig hebt. Zoals uiteengezet, vinden steun en het gemak van de mensen om je heen. Overweeg betekent dat deze zo te helpen groepen of zelf-hulp groepen van mensen met gezondheidsproblemen kwalen van dit soort als jou dit kan in individuele worden bereikt lokaal of via het World-wide-web.
  • drie. Chat met uw medische professional. U en hij / zij zijn partners in uw welzijn zorg. De enige manier metgezellen kunnen het werk samen goed te kunnen doen is als er open en eerlijk gesprek tussen de twee van jou. Hoewel je zou kunnen worden op zoek naar informatie en feiten over uw aandoening van een hoeveelheid middelen, dat is zeer goed te doen, altijd informeren uw zorgverzekeraar in eerste instantie over de vragen en problemen die u eventueel hebt.
  • 4. zoek gaan uit info. Verschijnen voor-bewijs gebaseerde informatie dit is informatie die is verkregen uit klinische studies en de resultaten te onderzoeken en is wetenschappelijk gericht. Algemene gezondheid en gezondheidszorg details in overvloed in alle soorten media, maar niet alle direct beschikbare informatie is betrouwbaar of juist. Je bent waarschijnlijk willen weten u kunt vertrouwen op de informatie die je tegenkomt.
 • vijf. Maak je geest op een procedure programma. Door nu je hebt overlegd met uw arts, mogelijk gekregen een tweede standpunt over uw prognose en zocht informatie uit betrouwbare bronnen. Het is tijd voor u en uw geliefde in wellness verzorging – uw arts – om te zoeken naar de therapie alternatieven voor uw probleem, wegen de professionals en nadelen van elke en overdragen vooruit met de behandelmethode systeem dat u hebt gekozen. Op dit punt, zou je heel goed echt het gevoel vooral bevoegd omdat je toevallig op het delen van de teugels van uw algehele gezondheid zorg. Het is een enorme stap en een bijzonder moet je echt ervaren welvarend te zijn ontworpen.
 • Vergeet niet om een ​​open dialoog met uw huisarts samen de corrigerende maatregel behouden en houd uw alternatieven hulp dichtbij en toegankelijk.
 • Category: Dieten

  Comments are closed.