Hoe om te gaan met een snurken Cat

Controleer uw kat terwijl hij slaapt. Als er sprake lijkt te zijn in een diepe slaap, kan dit het motief voor het snurken zijn. Net als bij mensen, kunnen katten snurken op het moment dat ze in een diepe slaap en zijn volkomen rustig.

Pas de plaats van uw kat is in om je te helpen met het geluid. Maar nogmaals, net als bij mensen, vaak een verandering in houding kan hulp openstellen van de luchtwegen veel beter, het beperken van snurken geluiden.

Test om te zien of uw kat heeft een respiratoire uitdaging. Als het snurken is een nieuwe zorg voor uw kat, en u zich zorgen over haar welzijn zijn, een afspraak met de dierenarts. De dierenarts kan vaststellen of uw kat pakte een ding in zijn neus van het graven over en kan neem de blokkade.

Overweeg uw kat naar de dierenarts, zo effectief, als uw snurken katachtige is meer volwassen. Snurken kan eventueel een indicator van neuspoliepen of tumoren zijn, en meestal zijn dit slechts in slechts een neusgat. Het is echt superieur aan een professionele diagnose hebben een uitdaging dan om door te gaan, zodat uw kat deal met ademhalingsmoeilijkheden.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.