Hoe om te gaan met een snurken Challenge

Get geëvalueerd door een arts om te ontdekken wat ervoor zorgt dat je snurkt. Remedie wordt vooral gebaseerd op dit.

Verbeter uw slaapplaats. Verhoog uw hoofd met kussens, zodat het op zijn minst vijf centimeter van de matras. Rust zitten in een ligstoel aan het snurken te verminderen. Wanneer je hoofd wordt opgeheven uw verminderen kaakbeen ontspant en laat je tong naar voren te komen, helpen u om meer te ademen.

te ontdoen van het gewicht en het uitoefenen om te zien of dit helpt stoppen met snurken. Als je zwaarlijvig bent, vetweefsel omvatten de keel en wek je te snurken. Bespreek een voedsel plan en lichaamsbeweging strategie met uw medische professional of een voedingsdeskundige.

Werk je stembanden elke individuele dag. Zingen is een fantastische manier om de klus te klaren uit de stembanden en de spieren in je keel. Zingen voor ongeveer vijftien minuten per dag. Als zingen is niet uw sterkste kant, beginnen deel te nemen aan een blaasinstrument van dit soort als een recorder of harmonica om de spiergroepen omvat de keel te verbeteren.

Geef het roken van sigaretten en de inname van alcoholische drank aan lager snurken. Roken van sigaretten brengt obstructies in de luchtwegen als gevolg van overmatige slijm of keelontsteking weefsels. Alcohol zorgt ervoor dat de spieren rondom de keel te ontspannen, die ook zou kunnen leiden tot snurken.

Crystal duidelijk uw sfeer van de lucht zwevende deeltjes die allergische reacties kunnen veroorzaken. De lucht zwevende deeltjes kan heel goed leiden tot gezwollen keel weefsel en neusslijm, waardoor het een uitdaging om te ademen. Allergische reacties op huidschilfers van huisdieren, stof, schimmel, of een houten-kachel kan mogelijk leiden tot snurken.

Organiseer uw dagen en nachten dus je slaapt aan de gemeenschappelijke intervallen voor de voorgestelde acht verschillende uren in elke 24-uurs periode. Mensen die hebben een grillige slaap dienstregeling hebben de neiging om veel meer snurken te wijten aan het ontbreken van voldoende REM (Quick Eye Motion) slaap. REM rest is de korte periodes van slaap die plaatsvinden verschillende gelegenheden door de nacht de plaats je geest en systeem het meeste verjonging.

Zet op een tandheelkundige apparaat dat uw kaak en de tong houdt in plaatsing te snurken te beperken. Tandheelkundige apparatuur die snurken te minimaliseren worden genoemd onderkaak verbetering spalken.

Draag een kinband te houden uw kaken gesloten en en vermijd je van de luchtwegen door uw mond, waardoor het gerommel snurken verminderen.

Hebben chirurgische procedures om u te helpen tp beter ‘s nachts ademen. Er zijn drie operaties die hulp tegen snurken misschien – het corrigeren van een afgeweken septum het wegwerken van de amandelen en de Pillar procedure. In de pijler techniek de zorgverlener plaatsen een paar kleine implantaten op de gevoelige smaakpapillen dat structurele ondersteuning biedt aan de trilling van snurken te verminderen.

Gebruik neus strips of neussprays voor het slapengaan. Nasale strips zijn weinig verbanden met een metalen dilitatieprofiel dat gaat de hele brug van de neus naar opzij te trekken de neusgaten en het openstellen van de neusholtes. Neussprays kunnen onderscheiden van de luchtwegen vlak voordat je gaat om te rusten.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.