Hoe om te gaan met normaal Zits

Laten we beginnen door het reinigen. Schone huid is de 1e stap in de richting van het verlagen van puistjes. Het is cruciaal om vertrouwen dat uw gezicht zeep is olie-gratis te maken. U kunt ook een eenvoudige cleanser van honing en citroen. Honing is een puur samentrekkend en ondersteunt zuiveren de poriën en de huid. Knijp een minimale citroen in ongeveer een eetlepel honing en implementeren op uw huid. Het zuur in de citroen zal de bijstand dringen poriën, hoewel de honing verzacht en zuivert de huid. Maak alle vertrouwen in u grondig spoelt u uw huid met warme h2o onmiddellijk nadat u deze kuur te implementeren. Als een honing wordt nog op je poriën en de huid, zal het kleverig worden als het droogt, dus zorg positief je het allemaal uitstappen.

Kort nadat u uw huid hebt gereinigd, je moet hebben om je locatiespelden behandeling plannen gelden voor elke uitdaging locaties. Tea tree olie is een geweldige locatie genezen. Het opent de poriën en zuivert. De Body Store helpt een uitstekende lijn van tea tree olie merchandise van gezicht wast naar plek behandeling plannen, maar je kunt ook ontdekken tea tree olie op uw regionale biologische supermarkt en kruid retailer. Gebruik gewoon een schar op alle plaatsen die moeten aandacht hebben.

Knoflook is een andere prachtige plek remedie. Toch is het stinkende, het doet een geweldige werk genieten van olie en het zuiveren van de huid. Om de knoflook toe te passen, net slice een nieuwe knoflook en wrijf op elke uitdaging gebieden. Dit is het meest effectief als voltooid nachts behandelmethode om de reden dat de geur is veel te scherp voor gebruik overdag.

Deze natuurlijke remedies collectief of op hun bezit moeten de over-all uitstekend van uw huid te verhogen benut. Met een beetje geluk, hebben deze aanbevelingen geholpen ontdekt u een aantal haalbare alternatieven voor de harde en poriën en de huid drogen zits therapieën gepresenteerd op de meeste verkooppunten.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.