Hoe om te gaan met puistjes met hydrocortison

Reinig uw confronteren of het beïnvloed gebied met warmte drinkwater en een delicate zeep. Dep de huid droog met een schone handdoek.

Soaked de beïnvloed plek met warme H2O en therapeutische massage een exfoliërende scrub in de huid om het openstellen van de poriën en verwijderen dode huidcellen weg. Spoel huid reinigen met warm water en dep ze droog met een schone handdoek. Doe dit twee of 3 momenten per 7 dagen.

direct Gebruik een bescheiden bedrag van hydrocortison crème, lotion of gel op de cyste of puistje. Wrijf het in met je vingers en zachtjes de klus gedaan in de huid. Draag zorg voor de acne twee keer per dag. Hydrocortison vermindert zwelling en roodheid en verlicht jeuk. U kunt de crème te vinden in over-the-counter sterkte. Het wordt ook aangeboden door verjaring als u een veel betere producten nodig heeft.

Als je gebruik te maken hydrocortison spray, schud de container en houd het ongeveer 4 centimeter afwezig in de invloed locatie. Spray voortdurend voor bijna twee seconden. Bescherm uw ogen als u de spray toepassen op uw confronteren.

Laat niet de opgevangen gebied in contact met h2o te komen tot uiteindelijk het medicijn opdroogt.

Verminder de dosering als de puistjes verergert, zoals hydrocortison de aandoening kan verergeren in sommige cliënten.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.