Hoe om te gaan met snurken

Gebruik oordoppen. Oordoppen kunnen buitensluiten het geluid van de snurker. Gewoon gegarandeerd u uw alarm kan luisteren in de ochtend.

slaap Schuif op zijn minst dertig minuten van tevoren uw bedmate. Als je door nu op weg in een diepe slaap met uw oordoppen in door de tijd dat uw man of vrouw valt in slaap en begint snurken, kan je misschien sluimeren als gevolg van de geluiden.

Nudge of duw je metgezel op zijn facet. Dit is een snelle deal met die kan mogelijk maken uiteindelijk het snurken voor een snelle tijd, zodat u kunt weer terug glijden in slaap voordat het begint helemaal opnieuw.

Hebben een kritisch bespreken met uw belangrijke andere over hoe zijn snurken invloed op uw slaap. Vraag hem om uit te proberen neus strips. Als ze niet genezen van het probleem, praat met hem naar een arts te laten testen voor rust apneu zien en andere maatregelen te onderzoeken.

Overtuig uw collega om vetten te elimineren en te stoppen met roken. Ponden problemen en roken sigaretten zijn beide even bijdragen aan snurken.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.