Hoe om te gaan met Teen Puistjes

Reinig de deal met 2 keer per werkdag. Alleen wassen is niet van plan om puistjes te genezen gezien het feit dat het wordt ingegeven door hormonale veranderingen en microben onder de huid, maar houden van het gebied geheel vrij van olie zal helpen bij het houden van de poriën ontstopt. Gebruik een milde cleanser om te helpen bij zachte reiniging.

Slough zonder de nutteloze huidcellen door scrubben. Doe dit maximaal 2 keer per 7 dagen op-huid verstoppen dode huidcellen en deeltjes te verwijderen. Kies voor een exfoliërende product vervaardigd met kleine, gladde korrels en dat er geen alcoholische dranken bevat.

Onderzoek oplossing labels voor goederen die zijn alcohol-zonder kosten. U kunt zich voorstellen dat het opdrogen van de overtollige olie op je huid kan een acne uitbraak te voorkomen, maar in feite juist het tegenovergestelde zal doen. Zoals alle natuurlijke oliën worden ontdaan van de huid oppervlak, klieren gaan functioneren waardoor veel olie.

Houd uw vingers uit je confronteren. Het is echt zo verleidelijk te knijpen of te beslissen over het puistje afwezig, maar dit dient alleen om de uitdaging nog erger te maken door het rijden van de microben extra in de huid. Dit zal leiden tot langdurige littekens, zodat weerstand die drang kan een uitgebreide manier om het verwerven van de huid kristalheldere gaan.

Kies uit gezichts-producten en oplossingen zonder oliën. Make-up, lotions en sunblock nodig hebt om olie gratis en niet-comedogeen zijn, zodat ze niet de puistjes verergeren.

Probeer over-the-counter producten en oplossingen die benzoylperoxide, dat is de meest krachtige topische behandeling van tiener acne bevat. Gebruik het elke dag.

Raadpleeg uw arts als al het andere faalt. Als je hebt geprobeerd alles om je tiener zits te behandelen, en zijn echter lijden aan uitbraken, een afspraak maken met uw arts of dermatoloog. Er zijn producten en antibiotica die hij kan voorschrijven die kunnen ondersteunen uw ontmoeting heel duidelijk op.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.