Hoe om te gaan met verleidelijke voedingsmiddelen en vervalt op een vet verlies dieet plan

Bij ieder lichaam gewichtsvermindering dieet, zelfs de meest liberale slechts een, zullen er momenten van verleiding wanneer onze wil vermogen begint te verzwakken en we zijn in gevaar te vervallen.

Heeft overgeeft aan dat ‘ Sterven door Chocoladetaart se verlies van het leven aan het dieet plan? Zeer goed inderdaad, het zou kunnen, maar het hoeft niet.

De vastzit aan vijf methoden kunnen helpen om te verblijven tijdens vervalt wanneer ze zich voordoen, vervalt als een gunstige bijdrage aan pond reductie, en vrij van vervalt om te sturen.

1. Wees vergevingsgezind van op uw eigen

Als u aan de verleiding en vervallen, vergeef zichzelf en krijgen meer dan met je eten traject gestart recht afwezig.

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste regel van allemaal. Voel over. Uw algehele lichaam nodig heeft om winkel ongeveer 3500 overtollige energie in te kopen om te zetten op slechts een bepaalde pond vet. Het is zeer onwaarschijnlijk dat u zou komen te vervallen door die hoeveelheid energie in een werkdag.

Een illustratie van wat betreft in een significante tijdspanne geven, zal ik gebruik levensmiddel dat is gekocht in McDonalds levensmiddelen. Ik ongetwijfeld niet moedigen u aan daar nemen. Toch een groot deel van hun menu is hetzelfde over de hele wereld, zodat de kijkers uit verschillende landen zullen bekend zijn met de maaltijden die ik erop wijzen .

Als je in 1 Major Mac met een aanzienlijk deel van frietjes en portie uienringen, en was hem met een aanzienlijke banaan milkshake, je zult gegeten 1750 energie hebben.

Zo, u nodig heeft om te nemen aan de 1500-2500 dag-tot-dag energie die zou blijven uw lichaamsgewicht voortdurende houden voor die dag, om meer dan genoeg te vervallen op een pond te zetten.

Zelfs als je naar zo’n groot overschot in een enkele werkdag, kunt u zich te ontdoen van die pond rond de komende drie-7 tijden resterende terug op je eten plan.

Het is niet de allereerste vervallen dat een dieet plan doodt. Het is uw gemoedstoestand onmiddellijk na het verstrijken. Als je vergeven door jezelf en de slag te gaan rond met het dieet regime meteen, zal je snel make-up voor het vervallen . Toch, veel mensen vandaag de dag te veroveren door zich rondom het hoofd en zien ze zichzelf als een mislukking. ‘Ik heb het nu verpest, dan heb je geen podium kop op vinden’, zeggen ze en komen op voor een extra plakje cake.

Een extra ding om te onthouden, vooral als je op een koolhydraatarm dieet, is dat een verloop op zetmeelrijke voedingsmiddelen zal leiden tot een tijdelijke verbetering van het volume van de vloeistof opgeslagen in je lichaam. Als uw lichaamsgewicht omhoog gaat door een pond of twee de vroege ochtend na een vervallen, zal een groot deel van die H2O

twee. Methode zijn. Je zult het vergoten vrijwel meteen wanneer u terugkeert naar uw eten plan. in sommige opzettelijke vervalt

Een verscheidenheid aan voeding regimes daadwerkelijk toelaten om normaal verboden voedsel te hebben.

Dit in de vorm van een elke dag handgreep of twee kan duren dit soort als een stuk chocolade of een glas wijn. De Afslanken Planet toepassing, voorbeeld, heeft de gedachte van de toewijzing van een bepaald ras van ‘Syns’ voor elke werkdag. Dit zijn factoren opgegeven om bijna alles wat niet typ een typisch aspect van het dieet plan. Sommige mensen gebruiken vandaag de dag deze dag, andere mensen sparen ze voor een wekelijkse uitspatting.

Een extra zet wordt het aangeboden in sommige diëten toestemming van plan om een ​​bepaalde maaltijd of een bepaald werk hebben dag, elke week, wanneer je kunt eten wat je wilt. Een bijzondere plan suggereert een dag-op, werkdag-off oplossing voor het eten plan als een geheel, als je alleen houden aan een eetplan op de andere dag. Er is een duidelijke logica om deze technieken:.

Het biedt u een of ander ding om vooruit te kijken naar Als je weet dat je pizza kunt eten in een paar dagen tijd, zal je krijgen het makkelijker te weerstaan ​​eten van pizza geschikt nu dan je zou als een verblijf in staat om pizza te consumeren was gewoon een verlangen naar de verre aanstaande.

Next, de lichaamsbouw is groot bij zichzelf aan te passen aan omstandigheden. betalen uit een uitgebreid de tijd op een dieet regime maakt het systeem uitgegroeid tot een leren op het extraheren van elke vorige calorie van wat wordt gegeten. Als het dieet plan vrij beperkt is, het systeem gaat in honger-methode en de stofwisseling vertraagt. Dit is een reden waarom overgewicht daling afneemt en zelfs stopt als een dieet regime draagt ​​op .

Het bezit gepland, opzettelijke vervalt houdt het systeem gissen en helpt voorkomen dat deze vertraging. ik individueel heb ook vervulling met de invoering van een 7 dagen-lange ‘weg’ in een voedsel plan bij gelegenheden waarbij gewicht verlies was zeer geleidelijk. onderneming deze neiging om te beginnen uit het vet verlies overbrengen weer helemaal over toen ik terug naar het eten plan. Natuurlijk, sommige zelfbeheersing is belangrijk, zodat je niet helemaal gek gaan met het eten, en het is essentieel om werd een begin en einde werkdag voor de vakantie.

3. Vermijden methoden

Kijk naar wat hachelijke situaties maken je verbruikt veel te veel de compleet verkeerde zaken. Handhaving van een levensmiddel artikelen dagboek zullen hulp. Ter illustratie, als u niet in staat om Yorkshire pudding en gebakken aardappelen weerstaan ​​met rosbief zijn, voelen over het behoud van de rosbief voor een geplande vervallen voedsel, of totdat uiteindelijk nadat u uw dieet plan hebben gesloten. Op borrels , proberen om uw glas totaal van een wijn spritzer, of zelfs alleen maar sprankelend h2o houden als je blij mee zijn, zullen de mensen leveren u vullingen ophouden. Maak positieve u vulling uw hebben glazen met uw favoriete drank in een fantastische tijd.

Een belangrijk engagement graad kan een krachtige bondgenoot in het helpen u eerder factoren die je niet moeten doen. Vooruitlopend op die mogelijk in een scenario vol met verleiding wandeling zijn, kritiek uw vetreductie prestatie zo sterk en geef jezelf een klopje op de rug komt nog wel. echt aanzienlijk robuuster voelen over verzet tegen dingen. Vervanging strategieën

4.

Leer problemen die u kunt in-en verrukking in die items die u kunt niet proberen te eten in het tweede veranderen. . Test om het minst schaden selecties vast te stellen Dit is echt echt een stuk een bijzondere opleiding, dus ik zal geef een paar voorbeelden van dingen die me helpen:

Sommige merken van vetarme of nul-ongewenste vet puur of Griekse yoghurt hebben een prachtige welvarende en romige smaak. Ik gebruik ze als basis voor salade dressings om mayonaise of salade product te vervangen of te voorzien van een klodder met chili alternatief dan de werving van zure room, voor voorbeeld van.

Verkrijgen van een Tefal Actifry in het Verenigd Koninkrijk

Ik hou van chips (friet), dus ik geïnvesteerd in een Tefal Actifry, die watertanden chips maken gebruik te maken van slechts een zeer klein totaal van olie. Toen ik wilt sturen duidelijk van aardappel helemaal, ik slash pompoen in vingers of wiggen en rooster het. ik strooi zout en azijn dan deze chips en zoek ze zo vervullen als de authentieke punt voor een deel van de energie. Mijn favoriete manier is om hen te dienen met schelvis filet, die ik lichtzinnig stoffen met haverzemelen en dan koken in een pan met behulp van een calorie bakken spray of een aantal druppels olie afgeveegd meer dan de pan met een keuken handdoek. Dit is zo superieur als typische fish and chips in mijn indruk.

Ik maak enkele aardbei of framboos geen suiker gelei (jello), het toevoegen van een aantal druppels roos H2O aan de H2O ik gebruik. Ik heb dit met een theelepel minimal-ongewenst vet cacaopoeder gestrooid over de prime. Het resultaat is geruststellend dicht bij die van het eten van chocolade bekleed Turks fruit.

Als verleid door ijs-product, bevroren yoghurt of sorbet is minder schaden dan hele- product ijs product. ik ook stukjes banaan en ander fruit te bevriezen om te proberen om te eten direct uit de vriezer in het gebied van consumptie-ijs. Bevroren bessen wanneer gecombineerd in een schotel van yoghurt maakt de yoghurt bevriezen een klein, leveren van een extra watertanden alternatief voor ijs product.

5. Training het af

werken een belangrijke plek kunnen hebben in het verslaan van de verleiding.

Een intensief oefenen sessie algemeen zal zich te ontdoen van de drang om een ​​beetje iets ongeschikt eten. Ik denk dat het deels te wijten aan het feit dat je echt zo deugdzaam over de uitvoering van het, dat u niet wilt dat uw aureool bezoedelen.

De oefening zal verbranden voelen een deel van de extra calorieën je hebt gegeten. Voor elke mijl je wandelt, werkt of joggen, zal je weg ongeveer honderd energie smelten. De werkelijke hoeveelheid verbrand kan enigszins afhankelijk van de werkzaamheden die diepte en een klein beetje verschillen meer als gevolg van inherente verschillen tussen mensen. Oefenen zal ook de snelheid van uw stofwisseling voor een periode net na je stoppen.

De oefening zal niet volledig compenseren voor een grote vervallen, maar zal u komen om extra positief over zichzelf vooral voelen omdat je iets klaar hebt over. Daarom zult u minder zijn waarschijnlijk te slaan op uw eigen voor steeds een mislukking …

… die ons weer kan de nodige hoeveelheid aan een in deze lijst .

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.