Hoe om te gaan met Zits voor Gals

Begin met preventie. Reinig je gezicht met een matige reinigingsmiddel zowat elke ochtend en avond. Neem make-up voordat je naar bed gaat. Neem in overweging te schakelen op olie-gratis of hypo-allergeen make-up als breakouts aanhouden. Wees voorzichtig bij het selecteren van off-merknaam of met korting make-up, die mogelijk stoffen kunnen bevatten die u wilt nergens in de nabijheid van je poriën en de huid.

Gewoon natuurlijke vitaminen. Niacine zal je poriën en de huid te helpen door het verhogen van de haarvaten, waardoor een stuk van de bloedsomloop en het verwijderen van verontreinigingen. Vitamine A bevordert evenwichtige cel vooruitgang, die van cruciaal belang voor gezonde huid. Zink presenteert niet alleen anti-oxidant extra voordelen, maar ook beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen en versnelt het therapeutisch systeem voor puistjes.

Bekijk huis remedies. Bereid een portie van frequente havermout en combineer met 1/4 kopje honing. Laat het afkoelen en gebruik het dan om uw totale confronteren, weg te blijven van uw ogen. Verdwijnen op vijftien minuten voor het spoelen. Havermout zal werken als een exfoliant, en de honing tonen de huid. Crush een handvol frisse pepermunt en wrijf het in je poriën en de huid voor een paar minuten voor zorgvuldig spoelen en deppen droog. Pepermunt is een zuiver analgeticum met anti-inflammatoire makelaars.

Gebruik boven-the-counter-oplossingen. De ontvetter aceton, wanneer gebruikt in combinatie met alcoholische dranken, werkt als een antimicrobieel middel en vermindert puistjes voordat het een kans te zichtbaar te worden. Laesies veroorzaakt door puistjes regelen, overweeg selecteren sommige resorcinol product, eveneens gebruik gemaakt van ruwe omstandigheden eczeem pakken. Salicylzuur ontstopt poriën van gevallen van letsels te verminderen. Het is ontdekt in Neutrogena en Zapzyt.

Een afspraak met uw dermatoloog. Chemische peelings los mee-eters en trage groei van puistjes pukkels, die weinig karmozijn hobbels lijken. Chirurgische extractie en drainage wordt gebruikt om pijn veroorzaakt door cyste-achtige zits verminderen. Als je moet je niet willen invasieve behandeling, vraag dan uw dermatoloog om medicijnen voor te schrijven. Orale antibiotica deze soorten als erythromycine strijd microben die acne veroorzaken. Retinoïdreceptor adapalene ontruimt en opent de poriën en levert anti-inflammatoire verdediging in tegenstelling tot breakouts. Uw arts kan u op de hoogte welk proces is ideaal voor jou.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.