Hoe om te gaan Stoom voor Acne

Zoek een grote pot en vul deze tweederde gehele drinkwater. Zet de pot op het fornuis en wachten tot het koken beginnen.

omvatten organische puistjes helende remedies zoals belangrijke oliën of totale kruiden om de H2O net als het begint te koken. Mint kan helpen om vuil en olie los in de poriën en de frisse geur wist sinussen. Rozenbottels afgifte vitamine A, beschouwd voor zijn regeneratieve huizen. Lavender is niet alleen rustgevend, maar heeft antimicrobiële en anti-inflammatoire woningen.

Haal de pan van het fornuis direct na een aantal minuten van snelle koken. Plaats het op een onderzetter of hete pad op een bureau de plek waar je kunt comfortabel zitten, zoals een keuken bureau.

Drapeer een handdoek meer dan je hoofd. Kiezen uit 1, dat is groot genoeg om uw algehele hoofd te beschermen en toch vastklampen dan de zijkanten van de pot, als een bad handdoek. Dit maakt het mogelijk om een ​​stoom bad te bouwen door het behoud van de dampen in de tent van de handdoek in plaats van te laten de stoom kan ontsnappen in de ruimte.

Locatie je gezicht recht boven de pot met drinkwater, hield het ver genoeg weg, zodat de stoom niet de poriën en de huid verbranden. In de buurt van je ogen en adem de stoom inch Als het wordt warm, gewoon gewoon je ervaring afwezig in de stoom en herhaald zou worden om de stoom zo snel als je kunt.

Laat voor de stoom en pure puistjes behandeling om uw huid te verzadigen, doordringende elke aanwezige acne, gedurende 10 minuten of tot het water is afgekoeld.

Begin een afzuiging of eindigen de stoom therapie door spoelen uw ervaring met nette water om de poriën te sluiten.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.