Hoe om te gaan Zits Scars Met Kruiden

Overweeg kliswortel extract elke vroege ochtend in een glas warmte drinkwater met een scheutje citroen te helpen omgaan met zits en herstellen acne littekens. Kliswortel heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen die helpen om puistjes gekapt, maar het verbetert ook de eliminatie van schadelijke stoffen uit het systeem en verbetert de bloedcirculatie, het bevorderen van de therapeutische van littekens. Voortdurend surfen op het etiket voorzichtig voor dosering informatie.

Dep een beetje pure lavendel essentiële olie op om puistjes littekens elke avond vlak voor bed. Een bijzonder van de weinige natuurlijke oliën die veilig onverdund gebruikt. Lavendel zal helpen om micro-organismen en virussen die leiden tot acne, terwijl ze de pijn en zwelling en het bevorderen van de regeneratie van de littekens weefsels.

doden

Maak een robuuste thee van paardebloem wortel, inweken ongeveer 1 tot twee theelepels. van de wortel voor elke kop kokend h2o voor twintig tot 30 minuten. Wanneer de thee afkoelt tot een knusse temperatuur, gebruik het als een gezicht spoelen tot zeer duidelijk acne te schakelen. U kunt ook overwegen de thee intern een tot 2 periodes dagelijks, want het stimuleert de eliminatie van giftige stoffen en overtollige hormonen in het systeem, dat kan verrekenen uitbraken.

Massage aloë vera in de huid elke individuele ochtend net na het reinigen van de confrontatie en van tevoren van de uitvoering van uw moisturizer of zonnebrandcrème. Verse aloe vera onmiddellijk geperst uit de plant is een effectieve antiseptische en zal de therapeutische van beide even zits en littekens snelheid.

Category: Gezond eten

Comments are closed.