Hoe om te hakken Acne & mdash Home Oplossingen

Elk individu zou graag een vlekkeloze zijdezachte textuur, vlekkeloos, acne-een stuk minder, goed gehydrateerd, en stralende huid. Ook, zeggen we dat de natuurlijke schoonheid is de huid diep. De magische formule ligt in de integratie van het aantal zorgzame stappen in onze dag-tot-dag gedrag jaar van kristalhelder en soepele huid te verzekeren. Ik ga uitleggen hoe je acne te minimaliseren door middel van woning oplossingen.

Wat Leads aan Zits

Acne of puistje is een soort van poriën en de huid ziekte die sorteert vanwege verstopte poriën vol met talg. Onze olie klieren ontwikkelen van een olieachtige vloeistof erkend als talg en deze talg zal naar het gebied komen uit poriën van de poriën en de huid die haarfollikel. Wanneer deze poriën geblokkeerd en micro-organisme manifesteren op hen, deze oorzaken puistjes. Vooral puistjes beginnen opduiken in de puberteit, wanneer onze talgklieren blijken energiek te zijn en kunnen worden weergegeven op confronteren, borst, nek, weer, en schouders. Paar van hen zijn schrijnend, releases pus, en laat litteken.

Welke etenswaren oorzaak Zits

Het is geïdentificeerd dat wat we nemen, verschijnt op onze ontmoeting. Dus, het ontvangen van een lijst van voedsel dat acne veroorzaakt wordt moet voor die mensen die storen met consistente zits en de lijst is als volgt:

1. Elke vorm van vette, gebakken of gekruid eten items.

2. Chocolade of highfat gemaakt van zuivel oplossingen zoals kaas, boter, room.

drie. Snel eten dingen zoals hamburger, frietjes.

vier. Voedingsmiddelen die gas, opgeblazen gevoel of constipatie veroorzaken in u en u bent de ideale kiezen welke maaltijden dat zijn. Bijvoorbeeld, verfijnde vloer veroorzaakt constipatie.

Dus probeer weg te blijven van de eerder genoemde voedingsmiddelen verblijven als u op zoek zijn om puistjes te beheren.

How To duidelijk van puistjes of puistjes Steer?

De eerste en belangrijkste standaard probleem over puistje wordt bacteriën vermenigvuldigen op de olie-gegenereerde door onze klier en op een vochtige ervaring en voordelen in puistjes, zo vaak het behoud van uw gezicht duidelijk met de hulp van reinigen medicinale en niet-medicinale papieren zakdoekjes.

a) Neem wordt natuurlijke boom ontdekt in het Indiase subcontinent en wat ik heb geprobeerd met behulp van individueel en waargenomen, om de allerbeste te zijn bij huis oplossingen voor het beheren van puistjes. Neem een ​​aantal Neem bladeren, aardt perfect en meng ze met kurkuma poeder en een handvol druppels water en gebruiken over het getroffen gebied zits voor een uur en was het af. Doe het voor een periode van dertig dagen om zich te ontdoen van de zits en krijg een kristalheldere huid. Als alternatief kunt u Neem olie krijgen in de online en gebruiken ze boven puistjes.

b) Toen mijn neef zus was op het punt om te trouwen ze was zo veel ongerust over puistjes en dit is het idee voor hoe te stoppen zits met behulp waarvan zij haar puistjes verdwenen in slechts 30 dagen. De schoonheidsspecialiste verzocht haar om gebruik te maken van een geplakte bestond uit geaard kruidnagel, vollersaarde en gekoeld water boven de acne twee keer per dag voor een uur en dan was het af. Om de pasta overwegen 4 geaard knoflook, 1 eetlepel vollersaarde, en 4 eetlepel H2O. Het duurde slechts vier maanden voor de poriën en de huid puistjes waren al lang voorbij.

c) Kruidnagel olie is een verder vrij eenvoudig te benaderen gebruiken voor het verkrijgen ontdoen van puistjes. Een enkele moet echt op geen enkele wijze gebruik maken van de focus kruidnagel olie als het kan verbranden van de huid. Dus, voortdurend verdunnen je kruidnagel olie met andere stoffen van dit soort als druivenpitolie, amandelolie of olijfolie. Gebruik deze verdunde olie rond de puistjes plek elke 4 enkele uren voor een periode van dertig dagen om puistjes absoluut minimum te beperken om een ​​mooie stralende huid.

d) Voor informatie over puistjes absoluut afnemen, maken een pasta van een-inch kaneel hechten poeder (dalchini) en slechts een eetlepel honing en overnachting implementeren rond je puistjes. Maak de pasta af met lauw drinkwater in de ochtend en herhaal dit tot puistje duurt. Het zal twee tot een paar weken te krijgen van tevoren van uw krijgen een gemakkelijke huid.

e) Maak jaiphal of nootmuskaat pasta door het te mengen met ongekookte melk en gebruik het op je confronteren, weg te gaan daar voor twee uur, en dan was het af. Om de pasta te maken, verwerven vier nootmuskaat pulp en vier eetlepel rauwe melk. Combineer ze goed totdat het te veranderen in een dikke pasta en vervolgens te gebruiken. Het is een van de methoden om een ​​confrontatie masker maken om puistjes te verminderen.

f) De sinaasappelen zijn in kavels in de winter seizoen. Neem in sinaasappels en droog hun schillen als deze schillen bevatten woningen die de voortgang van acne te beperken en ons slanke huid. Nu de technieken om een ​​deal met masker wordt op de vloer de gedroogde sinaasappelschillen en het behoud van het poeder in am luchtdichte verpakking. Neem twee eetlepels van deze geaard peelings en meng ze met ijzige drinkwater en gebruiken rond uw deal met en gaan weg voor een uur en dan was het af. Herhaal dit proces elke dag voor een maand en het zal niet alleen verminderen puistje vooruitgang, maar ook een vrij goede gezichtsmasker als een antwoord op hoe je stralende huid.

g) Tea tree olie bevat antibacteriële eigenschappen die doodt de microben resulterend in de pukkels, maar het toch weer moet echt niet meteen maar gebruikt om mee te beginnen worden verdund met andere olie, zoals druivenpitolie, amandelolie of olijfolie en vervolgens boven de acne gebruikt om de vier uur voor een maand om zich te ontdoen van de acne

h) Dep het gebied van acne met een:. 1 verdund citroensap met water, dat wil zeggen, 1 eetlepel citroensap met een eetlepel ijskoud water. Nu, laat hem daar voor een uur en reinig het af met reguliere drinkwater. Doe het tot je acne vorige. Citroensap niet alleen vermindert puistjes, maar ook mee-eters en helpt daling zonnebrand ook.

i) Lavendel olie is heel erg goed in het effenen van onze huid door het verlagen van puistjes en uitroeien litteken door weefsel tijdperk. Normaal verdunnen lavendelolie in de verhouding van 1: tien, meng een bepaalde val van lavendelolie op de tien druppels olijf-of amandelolie en vervolgens gebruiken om de acne locatie en doe dit voor een periode van dertig dagen of twee

.

j) Knijp een aantal muntblaadjes sap en implementeren over de puistjes ‘s nachts en het zal acne ophouden van terugkomen in een week of twee.

k) Maak een papje van een eetlepel fenegriek zaden (methi dana) in H2O en breng ze gedurende 15 tot 20 minuten net voor waarschijnlijk naar bed en maak ze af. Doe dit voor twee maanden. . Dit is voor hoe om acne te verminderen van terugkomen

l) Het detail dat ik doe is citroensap in combinatie met rose drinkwater in een: 1-ratio, gebruiken het boven de getroffen plek puistjes, en was het onmiddellijk na twintig minuten. Je zal ongetwijfeld zien om zits voorkomen terugkomen.

m) Tomaat is een binnenlandse component. Zo verwerven de tomatenpulp en wrijf het in cirkelvormige bewegingen rond uw gezicht gebied en gaan weg voor 50 procent een uur en was het af.

Ik verlang al iedereen die wil zits stoppen en krijgen behandeld dat het huishouden oplossingen zal zeker helpen bij het comfort en het gemak van uw woning in deze posting hoe acne huis therapieën verlagen.

Category: Dieten

Comments are closed.