Hoe om te hakken het uiterlijk van puistjes littekens

Gebruik een glycolzuur reinigingsmiddel bij of 2 keer dag tot dag. De glycolzuur zal chemisch exfoliëren poriën en de huid, en wegnemen levenloze huidcellen. Na een aantal maanden van het gebruik, zal verkleuringen en zits littekens verminderen in uiterlijk als nieuw, voedzaam poriën en de huid ontwikkelt.

dagelijks Gebruik een rijke en dikke moisturizer met avocado en macadamia olie. Een geladen moisturizer bevordert huid welzijn door waardoor zij sneller herstellen en het genereren van de huid glad en soepel. Hierboven tijd, een fantastische moisturizer verbeteren over-all poriën en huid kwaliteit, naast uiteindelijk verminderen het uiterlijk van acne littekens en toenemende concentraties van collageen en elastine.

Gebruik sunblock op uw huid elke dag, niet alleen in het zomerseizoen. Overschot zonlicht publiciteit in feite zou maken acne littekens donkerder en veel meer opmerkelijk. Met behulp van sunblock zal de huidige littekens te verminderen van het hebben van erger.

echt darkish of hardnekkige acne littekens, praten met een huid arts, die zal worden uitgerust om hydrochinon lotion voorschrijven. Hydrochinon is een indrukwekkende huid bleekmiddel dat zelfs de donkerste acne littekens zal verlichten, totdat ze uiteindelijk zijn vrijwel volledig voorbij. Het gebruik van deze indrukwekkende product moet worden gecontroleerd door een specialist dermatoloog.

Kies voor een laser puistjes-litteken-clearing behandeling, in het bijzonder als de andere alternatieven niet het werk voor u doen. Dit is een bijzonder van de beste methoden voor het wissen hardnekkige puistjes littekens. Het kan heel goed kiezen voor verschillende behandelplannen voor alle acne littekens worden gewist, maar de uiteindelijke resultaten zijn zeer duurzaam en zeer effectief.

Category: Gezond eten

Comments are closed.