Hoe om te informeren als Emaille Groei in een peuter wordt vertraagd

Let op als je kleintje was ontijdig. Ontijdige jonge kinderen zal worden uitgesteld in de meeste van hun mijlpalen in de ontwikkeling. Deze is voorzien van tand vooruitgang en tand uitbarsting. Als je kleintje vroeg, zelfs een beetje te vroeg werd geboren, kan hij misschien niet ontwikkelen kleintje tand op exact hetzelfde tarief als andere jongeren van zijn leeftijd.

Appraise dieet van uw peuter. Maak gegarandeerd dat uw kind is het nemen van een dieet rijk aan proteïnen en vitaminen. Als uw peuter is een tekort aan vitaminen die hulp bot-en tandontwikkeling, deze vitamine D, dan kan haar tand verbetering en tand uitbarsting vertragen. Als u bang dat uw peuter kan mogelijk niet worden ontvangen van de vitaminen en voedingsstoffen die ze eisen, kijk naar haar dieet programma te vullen met een multivitamine.

zijn

Vraag advies aan je huisarts. Als u twijfelt over de vraag of tand groei van uw peuter wordt vertraagd zijn, kan uw zorgverzekeraar haar studie. Uw medische professional kan u informeren als glazuur van uw kind vaak bouwen door het onderzoeken van uitbreiding grafieken, bloed en het onderzoeken van zijn eten plan verder. Dit kan een manier zijn om te ontdekken zeker als het gebit van uw peuter meestal bouwen zijn.

Raadpleeg een pediatrische tandarts. Als uw peuter zelfs nu zal zitten en röntgenfoto’s genomen van haar mond, kunt u de plaats van de tanden zijn gevonden binnenkant van haar tandvlees te zien, en kan eventuele afwijkingen of vertragingen op te sporen in tand groei. Een pediatrische tandarts zal tabellen en grafieken die u kunt zoeken op dat hebben zal duidelijk laten zien hoe de tanden van een gewone peuter bouwen, en kan u ondersteunen erachter te komen of er sprake kan zijn manieren waarop u kunt een superieure tandheelkundige welzijn onderschrijven.

Category: Gezond eten

Comments are closed.