Hoe om te ontdekken Mijn lichaamsbouw Type voor Lichaamsgewicht Decline

Kijk in de spiegel om te bepalen waar je vet is op uw systeem. De Mesomorph is een normaal mager, spierstelsel, net geproportioneerd op de top en de basis. De endomorph winsten gewicht snel en is verdeeld in zowel het verwerven van een peervorm (kilo veel meer beneden de buik op de heupen en dijen) of een appelvorm (35 inch taille of over voor meisjes of veertig centimeter of hoger voor mannen). De Ectomorph is de natuurlijke manier mager en slank – soms kwetsbaar – en heeft moeite met het bereiken van overgewicht

.

Gebruik het meetlint en meet je borst, taille (bij navel graden) en heupen (all-around volle aspect van billen). Mesomorphs hebben zo ongeveer dezelfde borst en heup metingen, met een taille vallen onder deze twee metingen. Endomorphs bereiken lichaamsgewicht gewoon. Hun taille is meestal aanzienlijk groter dan hun bovenlichaam en heupen. Ectomorphs hebben de meeste problemen het verkrijgen van spiermassa massa, en hun metingen zijn meestal gelijk. .

Gebruik het spiegelbeeld en metingen om erachter te komen je lichaam te sorteren en gebruik de achtervolgende als een beginnend stadium voor vet te verminderen. Alle 3 totale lichaam types moet zich houden aan een evenwichtige voeding systeem. Mesomorphs het algemeen een verhoogde inname van eiwitten en koolhydraten geavanceerde mogelijk te maken voor spier opbouw. Endomorphs zal in het algemeen voldoen aan een lage-ongewenst vet, klein-koolhydraat-en / of kleine calorierijke voeding op het programma. Ectomorphs zal plaatsvinden in een aanzienlijke extra-extra vet en meer koolhydraten dieet, om rekening te houden voor gezonde vetten te verwerven.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.