Hoe om te ontdekken Sharks Emaille

tegenkomen zwarte goud op de kust

tand Sharks ‘zijn als het zwarte goud, traditioneel spreken. Het zijn prachtige voorbeelden van historische fossielen, en sommige kan ongelooflijk nuttig zijn. Ideaal van alles, zijn ze te vinden juist op het zand, voor helemaal gratis. Alle duurt het is een scherp oog, een kleine moeite en een beetje geluk. Ik heb vaak genoten beschietingen en zoutwater vissen, en ik ging via een periode toen ik een fervent zoeker van haaientanden, of haai email, zoals sommige mensen verbinden met hen. De meeste van mijn vragen hebben over Georgië barrière-eilanden en de eilanden en stranden van Northeast Florida geweest, maar ik weet zeker dat je kunt haaientanden verkrijgen zowat elke waar die grenst aan zout h2o.

Als een fervent kust -ganger, heb ik een welbehagen in beschietingen. Mijn favoriete factor te ontdekken is haaientanden. Kortom, van klasse, deze Arent schelpen, helemaal niet, maar vanwege het feit theyre ontdekt op het strand als items van de zee, theyre gewoonlijk los gezien als schelpen. Het glazuur kan worden gebruikt om sieraden te maken, en vaak groepen daarvan worden opgezet en ontworpen. Zij maken grote discussiepunten. Talrijke strand steden hebben aandenken outlets en cadeau winkels die haaien tand en haaientanden sieraden te bevorderen, en als youve geprijsd deze, weet je dat theyre vaak zeer hoog geprijsd, met name voor de grotere exemplaren. Waarom niet testen uw eigen vinden op uw aanstaande reis naar de kust? Als je zoutwater vissen waarderen van de kust, willen voor haaientanden is een goede manier om de tijd ook al ben je te wachten op een stuk te verplaatsen. Gewoon vasthouden je hengel in de houder of zand spike en beginnen met bladeren!

Over de haaien email

Bijna alle haaien glazuur je locate niet echt de tanden op hun eigen maar fossielen van de tand. Haaien worden regelmatig vallen tand, en als ze dat doen, een nieuwe een enkele moves tot zijn positie te overwegen. Wanneer de ontbrekende tanden zinken naar de bodem van de oceaan en wordt begraven in het sediment, het begint te verstenen. De mineralen in het sediment gestaag vervangen door het authentieke tand product. Deze methode zal honderden jaren duren om volledig.

Fossiele haai emaille zijn unieke tinten, afhankelijk van het sediment waarin ze werden begraven. De meeste zijn zwart en donker grijs, hoewel sommige zijn bruin of tan. Versteende haaien glazuur van vreemde kleuren zijn zeldzaam en zijn veel gunstiger.

Fossiele haaien glazuur u verkrijgen op het strand of in het drinkwater zijn waarschijnlijk honderdduizenden decennia achterhaald. In feite, de haaiensoorten het glazuur toebehoorde aan kon zeer mooi zijn uitgestorven voor millennia geweest.

Haaien tand waargenomen in Georgia en Florida selectie in afmeting van minder dan vijftig procent inch tot meer dan zes centimeter. Deze enorme tanden zijn van megalodon haaien en zijn bijzonder uitzonderlijk.

Hoe om haaientanden te vinden

Er zijn geen vaste regels voor het vinden van fossiele haaientand. Als u een verzoek 5 of zes goeroes, is de kans groot dat youll krijgen vijf of zes verschillende oplossingen. Ik kan alleen maar uitleggen wat werkt voor mij.

Ga naar het strand tegen minimale tij, en lijken voor tij stammen de sporen van puin samen de kust. Dwalen het tij lijnen en blik voor zwarte driehoeken. Dit zijn de haaien tand. Wanneer niet alle fossilzed tanden zijn bijzonder driehoekig van vorm, de meeste zijn. Anderen, zoals de mensen van de zandtijgerhaai en de kleine vinnen mako, zijn meer stiletto-achtige toestand. Citroen haaientanden hebben de vorm van het bot van een T-bone steak. Als er veel schelpen, schep een handvol of emmer en zeef door hen voor glazuur. Je zou willen om een ​​emmer schelpen verzamelen en zitten in uw luie stoel, hoewel u het onderzoek door middel van hen.

Nog een uitstekende locatie om te zoeken naar haaien tanden is aan de waterkant. Als je een groot deel van de oppositie aan de kust, is dit wellicht uw grootste kans van het vinden tand omdat youll hen vóór alle andere verzamelaars zien een kans.

Als er zandbanken zichtbaar bij laag tij, waden naar hen. Dit is over het algemeen een geweldige plek om de tanden te verkrijgen. Als youre lopen als gevolg van de H2O, de ervaring van de bodem met je tenen. Haaien emaille en fascinerende schelpen worden vaak gevangen in tussen zandbanken of tussen de zandbank en de kustlijn.

Als youre op een zee die helder, rustig surfen, snorkelen poging om lookup voor haai glazuur heeft. Ik wil zweven in ondiep H2O en spottend werken mijn vingers door de zanderige bodem. Ive gezien een aantal mooie schelpen op deze manier, samen met een flink aantal haaien emaille. Ik moet je waarschuwen, terwijl, als je een platte vis-vorm begraven onder het zand, zijn waarschijnlijk ofwel een bot of een sting ray. Bot niet steken pijlstaartroggen doen. Als je zachtjes storen het zand voeden van de straal, gaan de hel samen zijn vrolijke manier, maar geen test om hem te shockeren. Stingray weerhaken zijn smerig Ik weet uit bepaalde werkervaring. Ik zet in dit verhaal in mijn Killer Manatee bericht.

Talloze mensen vandaag de dag te vinden dat haaientanden zijn veel meer overvloedig op de nieuwe maan en de totale maan om de reden dat de aantrekkingskracht van het getij is veel beter. Ik weet niet of dit echt is, maar ik weet wel dat direct na een storm of harde wind, zal er veel meer tand en meer schelpen in de normale aan de kust zijn.

Ook als je kunt tegenkomen een ruimte de plek uitgebaggerd zand is opgenomen aan het strand of in de nabijheid van een strand, is dit een fantastische put te lijken voor haaien glazuur.

Als je merkt dat een aantal schatten en zijn gefascineerd in hun leeftijd of van wat haaiensoorten ze aankwamen, een korte op het web op zoek naar u een aantal oplossingen geven. Ook zal een plaatselijke winkel misschien in staat zijn om u te helpen.

beschietingen en het verkennen voor haaien tand is een uitstekende manier om een ​​paar van enkele uren besteden. Jonge kinderen aanbidden, maar ook, en het kan een werkelijke studeren werkervaring voor hen. Zelfs als je niet krijgen elke haaientand, hebben youll de kust gewaardeerd en gekregen wat oefenen!

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.