Hoe om te verblijven met Snurken

Experimenteer met onroerend remedies. Als je snurkt, zich te onthouden van het nuttigen van alcohol of eten van een flinke maaltijd verschillende uur vlak voor het matras. Slapen op je aspect kan helpen houden uw luchtwegen vrij, en het gebruik van nasale strips kan helpen open uw luchtwegen. Als je man of vrouw snurkt, proberen te slapen met oordopjes of koptelefoon deelnemen aan delicate audio.

Praat met een arts. De persoon die snurkt kan worden geanalyseerd op snooze apneu, een waarschijnlijk significant probleem waarbij de luchtwegen krijgt te worden vernauwd of geblokkeerd gedurende de slaap, waardoor een pauze in de ademhaling. Uw arts ander rechtsmiddel opties kunnen pleiten te verminderen of te ontdoen van snurken.

Leer jezelf op de gevolgen van snurken op een metgezel. Als u vergieten slaap sinds van snurken van je partner, kunt u eventueel bij ons aan geïrriteerd of zelfs boos met je geliefde te voelen. Test gezamenlijk uitvoeren om te komen met oplossingen die bijstand kan beteugelen van de resultaten van snurken. Het krijgen van een beperkte dutje voor de duur van de werkdag of slapen in een aparte ruimte kan u helpen inhalen op en krijg goede hoge kwaliteit van de slaap.

Verminder je zelf wat speling. Onvoldoende top kwaliteit van de slaap kan leiden tot slaperigheid overdag, verminderde aandacht, prikkelbaarheid, hoofdpijn en zelfs zachte geheugen achteruitgang. Eenvoud van de gevolgen van slechte goede kwaliteit slaap door voeden met goed, het verdienen van tijd tot ontspanning of dutje te doen als dat nodig is en met normale training.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.