Hoe om te weten welke medicatie De Skin arts schrijft voor Puistjes

Controleer je vlekken te bevestigen als ze puistjes of cysten. Als je puistjes zijn massief en ervaring aanbesteding voor het contact, waarschijnlijk litteken wanneer genezen en lijken kookt, dan kon je nodulocystic acne hebben. Nodulocystic puistjes behandeld met isotretinoïne een orale retinoïde (een capsule afgeleid van vitamine A) die ook wordt gebruikt om te zorgen voor ernstige soorten van acne.

Shell buiten te sluiten aandacht aan uw breakouts. Als ze zijn kwetsbaar en manifest vaak, zult u waarschijnlijk worden aanbevolen een oraal antibioticum, deze als erytromycine, tetracycline, minocycline of doxycycline. Aspect uitkomsten veranderen en zijn drugs-uniek. Erytromycine kan leiden tot uitvoerbaar buik ongemak, kan Tetracycline glazuur vlekken en stunt de voortgang van de jongeren minder dan de leeftijd van 8 en Doxycycline kan leiden klanten om een ​​grotere gevoeligheid in de richting van de zon te krijgen.

Analyseer uw acne. Als uw breakouts zijn mild, maar je puistjes ontstoken zijn, kan u worden voorgeschreven een actueel antimicrobiële. Dit is een gel of product dat onmiddellijk wordt gewreven op uw vlekken. Azelaïnezuur, benzoylperoxide, clindamycine, erytromycine en Natrium sulfacetamide zijn populair actueel antibiotica aanbevolen door dermatologen tot acne in de VS Typische bijwerkingen van deze middelen te behandelen bevatten huidirritatie en uitdroging.

Notice als je puistjes zijn besmet of niet. Als ze niet, maar uw uitbraken zijn mild tot semi-ernstige, dan kunt u ook worden goedgekeurd een actuele retinoïd (een gel of crème afgeleid van vitamine A die zowel synthetisch of all-natuurlijke kan zijn). Actueel retinoïden aanbevolen in de VS bevatten Adapalene, Tazarotene en tretinoïne. Universele aspect resultaten tussen deze geneesmiddelen zijn onder meer zaken als poriën en irritatie van de huid, met Tretinoïne dragen een extra kans van de poriën en uitdroging van de huid, jeuk, branderig gevoel, schilfering en roodheid.

Category: Gezond eten

Comments are closed.