Hoe om te zetten in een Certified geestelijke gezondheid en fitness Counselor

Verkrijg de juiste opleiding en leren. Een afgestudeerde diploma in counseling of een relevant geestelijk welzijn gebied is de aanvankelijk fase. Dit zal uiteraard betrekken de klus te klaren in een flink aantal onderdelen om begeleiding te relevant om u samen te stellen voor een bezetting waarin u begeleiden patiënten in een selectie van voorwaarden.

Maak klinische ervaring. Aanzienlijk als andere gebieden gezondheidszorg, psychologische welzijn begeleiding gaat u aan de oppervlakte uur voltooien van tevoren van het verdienen van uw certificaat. U nodig heeft om te functioneren met een gecertificeerde adviseur en observeer de ambacht van counseling net voor je gehele al uw specificaties.

Verkrijg de evaluatie nodig zijn voor licentiestatus in uw conditie. Voorafgaand aan het gebruik van het examen, moet u aantonen dat u uw diploma hebt verdiend en gedaan je enkele uren van de opleiding minder dan een toezichthouder die een licentie psychische gezondheid en fitness counselor.

bezit komen van een licentie voor de geestelijke gezondheid en fitness begeleiding observeren. Vergunningseisen variëren punt uit. Gemeen, moet je vaststellen dat je de benodigde scholing en wetenschappelijk uur onder je riem. Je hebt ook om je scores te posten uit het onderzoek u in beweging 3 nam. In New York staat, roepen zij voor psychologische wellness begeleiders om ‘te zijn van uitstekende ethische karakter’ als zeer goed. Hoewel dit kan heel goed voelen als iets dat moeilijk te beoordelen zou zijn, is het eenvoudig om te begrijpen hoe een persoon die zal adviseren andere individuen zichzelf had moeten een krachtige ethische kompas en een goede psychische toestand.

Begin oefenen. Je zou kunnen werd een niet-openbare toepassen of de klus te klaren door middel van een bestaande arts kantooromgeving. In overeenstemming met de American Psychological Wellness Raadgevers Association, ‘psychische gezondheid hulpverleners oefenen in een breed scala aan opties, samen met onpartijdig te observeren, lokale maatschappelijke organisaties, beheerd gedrags-welzijn-zorg bedrijven, ingebouwde scheepvaart eenheden, ziekenhuizen, arbeider oriëntatieprogramma’s en middelenmisbruik therapie faciliteiten. ‘ De opties voor het werk zijn gediversifieerd, waardoor dit een betrouwbare beroepsgroep optie zelfs in een onzeker economisch klimaat.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.