Hoe om te zetten in een restaurant Wellness Inspector

Finish een diploma bachelor in de Environmental Welzijn of een gelijkwaardige totaal van kredieten in een gezondheids-en fitness-wetenschappen onderwerp van een erkende universiteit. Sommige provincies erkennen cursussen uit verschillende bronnen, zoals de Amerikaanse Raad van Industrial Hygeine of de Raad van Certified Security Specialisten. Veel provincies erkennen ook ten minste twee jaar ervaring in een algehele gezondheid en bescherming verwante discipline uit te voeren. Test met uw regionale welzijn divisie over precieze diploma eist voor uw ruimte.

Neem testen van uw provincie om te komen tot een Registered milieu, gezondheid en fitness specialist. Dit is een 300-issue meervoudige selectie controleren of uw informatie van een breed scala van publieke welzijn zorg evalueert, van ongedierte en onkruid, schadelijke afval, om h2o verkwisten, om ziektekiemen. Onderzoek voor de test door het verwerven van een te analyseren handleiding van uw regionale publiek gezondheid en fitness agentschap. Hoewel niet alle van de vragen over de test die speciaal betrekking hebben op uw werk als restaurant welzijn inspecteur, is het examen nodig is en ontdekt u de aanvullende kwalificaties weten-hoe heilzaam in het cafe inspectie onderworpen.

Verkrijg de gespecialiseerde Licensed Bescherming van het Voedsel Bekwaam kwalificatie test. Dit is een honderdtwintig-dilemma veel-selectie-examen bestaat uit vragen uitsluitend aangepast aan etenswaren fundamentele veiligheids-problemen en restaurant inspectie normen. Deze test zal bevestigen uw know-how van deze problemen als voedselinfecties gezondheidsproblemen, beschermd voedsel omgaan met methoden, reiniging en sanering, en rechts levensmiddel opslag temperaturen.

Totaal de gespecialiseerde maaltijden bescherming programma als uw provincie vereist dat u om dit te doen in aankoop als een restaurant gezondheidsinspecteur te worden geaccrediteerd. Deze leer maakt u kennis met de FDA ontwerp Maaltijden Code en leert u in uitvoering van Hazard Investigation en Crucial Beheer Place procedures.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.