Hoe om te zorgen voor Acne Wanneer on Steroids

Als je vrouwelijk bent, overwegen het nemen van een anti-androgeen middel zoals spironolacton. Het blokkeert de resultaten van androgeen, die afzetmogelijkheden een afname puistjes. Spironolacton wordt aangeboden door enige recept, en geschikte doses veranderen. Advies inwinnen van een arts voor recept informatie en dosering.

Get gezondheid supplementen. Nutritional vitamines B5 en A kan mogelijk tegengaan van de puistjes kant uitkomsten van de steroïden. Het goede dosering van vitamine B5 voor iedere werkdag, voor mannen en meisjes, is een enkele tot tien gram voor elke werkdag. De meest efficiënte dosering van vitamine A, voor volwassen mannen en vrouwen, is 10.000 tot 100.000 UI (globale eenheden) voor elke werkdag.

Was uw gezicht met een medicinale confronteren wassen. Een gezichtsbehandeling gebied schoon dat salicylzuur of benzoylperoxide bevat zal helpen weg te nemen puistjes-leidt tot micro-organismen uit je poriën. Gebruik het op het tijdstip van de dag op het meest, omdat deze soorten therapieën kan drogen. Gebruik een zachte moisturizer snel na elk individueel gebruik. Je zou ook gebruik maken van actuele benzoylperoxide als locatie therapie voor acne.

verlagen cortisol graden met yoga. Stadia van dit hormoon rijzen de reden dat van spanning en nervositeit. Aanzienlijke hoeveelheden cortisol verhogen meestal acne, speciaal voor een individu met behulp van steroïden. Hatha en Vinyasa Yoga zijn even efficiënt bij het ontstressen en het kalmeren van het menselijk lichaam.

Gebruik een shampoo gemaakt van ketoconazol. Dit is een anti-schimmel component die mogelijk bijdragen tot schijnbare up hele lichaam acne veroorzaakt door steroïden. Om de shampoo te gebruiken, vochtig je haar uitgebreid. Gebruik ketoconazol shampoo om de hoofdhuid en het haar en therapeutische massage het zachtjes in je hoofdhuid. Laat de shampoo te zitten voor 5 minuten vóór het wassen met warm h2o.

Halt gebruik van steroïden. Zodra u bent gestopt met hen, de puistjes zal duidelijk omhoog. Het is ideaal dat je moet je niet stoppen met het nemen van hen kille kalkoen. Bespreken om een ​​welzijn zorg ervaren over afbouwen uw dosering.

Category: Gezond eten

Comments are closed.