Hoe om te zorgen voor een Assert geschil met uw ziektekostenverzekering Provider

Vind de brochure of verklaring doc die uw bescherming medische dekking schetst.

Ga naar de uitsluitingen gedeelte en onderzoek het ijverig.

Markeer eventuele uitsluitingen die mogelijk zelfs op afstand kunnen betrekking hebben op uw ontkend beweren.

Verzamel naast elkaar allemaal beweren ontkenning mededelingen, medische facturering verklaringen en andere documentatie zoals notities. Circle referentie of factuurnummers en data.

Met deze informatie en feiten, bel de koper service divisie van uw welzijn verzekering leverancier.

de conditie van uw doel duidelijk aan de adviseur, wat aangeeft dat kort na grondige herziening van uw bescherming, u gelooft dat uw vordering moet echt worden betaald.

Document alle gesprekken, het creëren onderaan de datum en tijd van uw gewoon bellen, het volledige namen en extensies van alle enterprise reps je praten met, en de effecten van dit soort discussies.

Sta erop dat de vertegenwoordiger geven u een dag waarop uw claim zal worden afgewikkeld, en weer contact met die agent, indien deze resolutie niet is gebleken op die datum.

Bij het verklaren wordt betaald, double-check uw samenvatting van bescherming om gegarandeerd de hoeveelheid geld betaald gaat akkoord met de voorwaarden van uw plan voor de illustratie, die het bedrijf betaalt zestig procent zoals vermeld in uw overeenkomst voor de bescherming, niet dertig pc

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.