Hoe om te zorgen voor Hormonale Acne Uiteraard

Eet een gezond en evenwichtig dieet plan. Betrek veel porties van lage glycemische fruit en groenten, totaal granen en magere eiwitten in je eten plan. Grote glykemische diëten die een overmaat van verwerkte maaltijden en suiker bevatten kan leiden tot een onevenwicht in de bloedsuikerspiegel, activeren puistjes-creëren van hormonen en zorgen voor de perfecte aandoeningen smet ontwikkeling. Een juli 2007 onderzoek gedrukt in de American Journal of Scientific Diet geconcludeerd dat minimaal glycemische dieet programma’s aanwijzingen kunnen stimuleren bij personen die lijden aan acne vulgaris.

Bekijk een zuivel gratis dieet voor ten minste 6 maanden. Volgens dr. William Danby, een praktiserend dermatoloog in Manchester, New Hampshire, de meeste commerciële melk (gecertificeerd natuurlijke opgenomen) is afkomstig van drachtige koeien en bestaat uit hormonen die ongeveer zits kon brengen. De afschaffing van alle zuivel kan een dramatisch verschil voor mensen vandaag de dag die genetisch gevoelig zijn voor acne te maken.

Integreer anti-inflammatoire voedingsmiddelen aan uw dieet om de ernst van hormonale puistjes verlagen. Toch er niets aan, kan ontsteking acne en eindresultaat verergeren onaangename littekens. Afname en te beschermen tegen irritatie door als antioxidant-rijke vruchten en groenten deze soorten bessen en greens maaltijden rijk aan omega-drie vetzuren dit soort als zalm, lijnzaad, chia zaden en walnoten en specerijen en kruiden dit soort als kurkuma en gember in uw dagelijkse voeding.

Bezuinigen druk door zoals rustgevende bezigheden in je dagelijkse routine. Volgens een 2004 onderzoeken geopenbaard in Experimental Dermatology, kan psychologische angst huidige acne verergeren en verrekening nieuwe vlekken. Verhoog kop systeem bezigheden zoals yoga, diepe ademhaling en meditatie om een ​​gevoel van serene dragen een zware werkdag. Een gemeenschappelijk werk regime, als training helpt om af te halen giftige stoffen uit het lichaam.

Inclusief een efficiënte poriën en de huid behandeling routine die alle causale componenten van acne aanpakt. Reinig uw huid met een milde cleanser normaal twee keer per dag. Gebruik een anti-puistjes serum ontworpen met organische elementen van dit soort als calendula en tea tree olie om puistjes-veroorzakende bacteriën te verminderen. Implementeren van een zuivere niet-comedogeen moisturizer om de poriën en de huid gehydrateerd te behouden.

Spreek met een andere medicatie arts om uit te proberen hormoon-balancing kruiden. In overeenstemming met Puur natuur algehele gezondheid Oplossingen voor polycysteus ovarium syndroom (PCOS), een gezaghebbende website op zuivere behandelingsopties voor PCOS, kruiden dit soort als chasteberry, ook erkend als vitex, misschien harmonie vrouw hormonen en voor de hand liggende acne flare- ups verbonden hormonale situaties die als PCOS.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.