Hoe om te zorgen voor lichaamsbouw puistjes Hoewel Zwangere

Reinig de plaats met een antibacteriële cleanser twee keer met de dag. Wanneer zwanger acne meestal veroorzaakt door hormonale graden, kunnen bacteriën het verergeren. Een antibacteriële cleanser zal zich te ontdoen van het vuil, olie en bacteriën die mogelijk kunnen bijdragen aan uw zits.

Exfolieer. Gebruik een loofah en de algehele body scrub om je huid te exfoliëren minimaal twee keer per week. Levenloze huidcellen op het gebied laag van je huid kan de poriën verstoppen en verergeren uw lichaamsbouw acne. Peeling stimuleert ook de poriën en de huid celregeneratie, zodat je poriën en de huid steviger en gladder als gevolg daarvan kijken.

Breng een boven-de-toonbank puistjes behandelingsmethode product. Kies actuele crèmes die bestaan ​​uit benzoylperoxide die nuttig is bij het wegwerken van acne. Wrijf een slanke laag crème op de puistjes zodra een dag.

Test puur natuurlijke acne behandelingen. Aloë vera gel en onervaren thee-extract worden zowel gebruikt om puistjes te pakken. Ze trekken uit overmatige oliën en motiveren algemene huid welzijn. Wrijf een kleine hoeveelheid op de aangetaste plaats twee keer per dag.

Training. Cardiovasculaire training verhoogt de circulatie, dat betekent dat bloed en vitaminen en mineralen de onrustige huid extra gemakkelijk kunt bereiken. Praat met uw medische professional vlak voor aanvang van een training software tijdens de zwangerschap. Vaak, wandelen of zwemmen levert voldoende oefening om de bloedsomloop te stimuleren.

Neem in een perfect-goed uitgebalanceerd dieet plan. Naast het voeden van uw baby, stabiele voeding draagt ​​ook bij aan een evenwichtige huid. Neem in schone groenten en greens elk moment uitvoerbaar, aanzienlijk maaltijden die vitamine C en zink bevatten. Beide voedingsstoffen zijn belangrijk om de poriën en de huid wellness.

Drink veel drinkwater. H2o spoelt schadelijke stoffen uit je huid, het assisteren van zits te verhogen. Streven om te consumeren op minimaal vierenzestig oz. van het water met de dag.

Stoom de regio. Voer een verzengende douche en sta in de stoom voor een aantal minuten. U kunt ook een bakje vullen met kokend H2O en houden het aangetaste lichaam plek boven de stoom. Dit zal helpen om je poriën te reinigen, waardoor het verbeteren van de zits conditie.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.