Hoe om te zorgen voor puistjes cysten

krijg je een glycolzuur of alpha hydroxy zuur (AHA) schil. Dit is een chemische peeling die zal moeten worden gedaan op de werkplek van een dermatoloog. Het brengt de huid tot blaren en loslaten, het wegwerken van de acne cysten en onthullende gezonde huid.

Ontvang orale antibiotica die als tetracycline, doxycycline (Vibramycin), minocycline (Minocine) en erythromycine. Dit zijn sterke acne medicijnen die uitvoeren in uw lichaamsbouw ontdoen van puistjes cysten door het vernietigen van de micro-organismen die deze laesies triggers. Houd in de hersenen dat deze antibiotica zijn belangrijke medicijnen die moeten worden voorgeschreven door een dermatoloog.

Probeer Accutane. Dit is een vrij krachtige puistjes medicatie die heeft ook ernstige gevolgen facet. Het moet niet worden ingenomen door dames die zwanger zijn of voor te bereiden op het worden verwacht in de in de nabijheid van potentieel. Het is effectief door het beheersen van de voortgang van de P. acnes micro-organismen – de microben die ervoor zorgt dat de poriën te worden verontreinigd en puistjes cysten te sorteren

.

krijg je een cortisone-injectie. Dit is een on-the-locatie injectie door een huidarts die gaat rechtstreeks naar de acne cyste om micro-organismen te beschadigen en verminderen irritatie toegediend. Dit is de ideale procedure als u slechts een of twee zits cysten en wil om zich te ontdoen van hen in een wat korte totale tijd.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.