Hoe om te zorgen voor puistjes Roodheid

Zet een kille kompres op uw zits. Dompel een washandje in grote H2O en breng het aan de paarse ruimte. De koelte zal de warmte trekken uit de regio en kalmeert de irritatie. Laat het op de puistjes voor 5-10 minuten.

Wrijf hydrocortison crème op de plek. Hydrocortison product kalmeert de geïrriteerde huid, waardoor roodheid verlichten in de spot. Gebruik een dun laagje zodra elke dag.

Knijp 2-3 druppels oogdruppels op uw acne. Als oogdruppels worden meestal gebruikt om heel duidelijk roze ogen, kunnen ze een vergelijkbaar resultaat op uw rode en geïrriteerde huid. Oogdruppels bevatten anti-inflammatoire middelen die kunnen verlagen ontsteking die is verbonden met acne. Als de zwelling afneemt, zal de roodheid verdwijnen. Opnieuw aanbrengen oogdruppels om uw acne elke paar enkele uren als nodig is.

Dompel een katoenen bal in de melk en haal het boven uw acne. Melk bestaat uit melkzuur die kunnen helpen om de huidcellen te regenereren en gekapt roodheid. Bovendien, het eiwit in melk verzacht puistjes geteisterde huid, verlichten roodheid en ongemak.

Breng een dun laagje van de aloë vera gel om uw acne. Beslis voor pure aloë vera gel die niet is behandeld met irriterende geur-of kleurstoffen. Voor een veel meer troost alternatief, chill de aloë vera gel in de koelkast voor twintig minuten net voor de uitvoering.

Consumeer ladingen van H2O. In voor uw huid grondig te herstellen, moet u gehydrateerd. Drink minimaal vierenzestig gram van het drinkwater elke dag. Het drinkwater in staat zal stellen om de roodheid te spoelen van uw huid.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.