Hoe om te zorgen voor snurken Issues Naturally

Slumber met je hoofd opgeheven. Plaatsing je kussen zodat je hoofd wordt opgeheven ongeveer vier centimeter af van uw bed. Dit zal helpen gekapt uw ​​snurken problemen, omdat de verhoogde plek zal leiden tot uw kaak en de tong naar voren leunen. Als eindresultaat, zal snurken worden geminimaliseerd, en de ademhaling zal gemakkelijker zijn.

Verminder meer lbs .. Pond verlies kan een effectieve remedie voor zacht voor redelijke snurken uitdagingen. Als u slechts een handvol kilo te elimineren, kan dit de hoeveelheid vetweefsel in de keel ruimte en controle snurken te verminderen. Praat met uw arts over wat uw geschikte vet moet echt zijn.

Zing op een dagelijkse basis. Zingen uw favoriete tune voor vijftien minuten per werkdag kan helpen eenvoud uw snurken uitdagingen. Dat komt omdat het zingen verbetert spier beheren in de delicate gehemelte en keel.

Slumber op de zijkant van je hele lichaam. Dit is een superieure houding te beschermen tegen snurken problemen. Slapen weer op je rug zal ertoe leiden dat uw tong om weer terug te glijden in je keel. Dit zal leiden tot uw luchtwegen te smal geworden, die uw luchtwegen zal belemmeren.

Blijf weg van het gebruik van kalmeermiddelen of sterke drank. Slapen supplementen, alcoholische dranken, en sedativa geleidelijke vaststelling van de centrale angstig procedure. Dit activeert de spieren, samen met de contacten in de keel, komen zeer rustig is.

Begin het spelen van de didgeridoo. De didgeridoo is een blaasinstrument. Het spelen van dit instrument regelmatig kan helpen versterken het spierweefsel in de bovenste luchtwegen. Volgens rapporten, personen die genieten van de didgeridoo voor ongeveer vijfentwintig minuten per werkdag, ervoeren een vermindering van hun snurken problemen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.