Hoe om te zorgen voor uw puistje / zits met bananenschil

Hoe irritant is het als je wakker wordt en je ziet een aanzienlijke pukkel op je confronteren en je weet dat het niet naar beneden gaan heel snel? Heel vervelend, is het niet? Ik heb zits complicaties ervaren voor een lange tijd en ik toegepast op plegen honderden dollars op puistjes te genezen en zeer weinig leek te voeren. De traditionele behandeling met puistjes lotions niet de klus te klaren voor mij vanwege de zware chemicaliën aanwezig op. Toen maakte ik een beslissing op mijn menu aanpassen door inname van een veel meer groenten en fruit, stop plukken op mijn zits en gebruiken bananenschillen op mijn gezicht voor sneller enhancement. Dat klopt, bananenschil!

Puistjes is een poriën en de huid aandoening waarbij plekken kunnen bouwen en zich kunnen ontwikkelen tot ontstoken. De bananenschil heeft een anti-inflammatoire antiseptische en koeling huizen die kunnen worden gebruikt om de huid te kalmeren en te bezuinigen zits breakouts. Niet alleen de schillen zijn zeer geschikt voor de poriën en de huid, maar ook de vrucht door zelf biedt veel voordelen voor het systeem wanneer verteerd.

Het is vrij eenvoudig om bananenschil gebruiken als een acne behandeling. Houd u aan de instructies en je zal een aanzienlijke vooruitgang te detecteren op uw huid. Deze acne behandeling kan mogelijk niet werken op huid met extreme zits. Als je niet allergisch bent voor banaan of een van haar huizen, het is echt de moeite waard om het eens te proberen. Echter, als u allergisch Gebruik deze producten.

instructies

 1. Consumeer een rijpe banaan. De schil is rijp te zijn, of anders zal het geen effect hebben voor acne verhelpen hebben.
 2. Laat de banaan schillen in kleine stukjes en wrijf de binnenkant van de component van de schil in uw ervaring. U kunt kiezen om wrijven alleen in het beïnvloed gebied of al boven de deal met.
 3. Wrijf totdat uiteindelijk het binnen gedeelte ontvangt bruin. Wrijf het voor ongeveer 5 tot tien minuten 3 exemplaren per dag.
 4. Zal niet schoon uw gezicht gebied direct na je wrijft de schil en weggaan als aanzienlijk als je kunt. Als je niet kan doen drie gevallen per dag kan doen in de avond tijd en laat een nacht. . Was het af met warmte drinkwater in de vroege ochtend

De bananenschil heeft veel andere nutsbedrijven en enkele van hen zijn:

 • verlichten jeuk van mug brok
 • verhelpen van hoofdpijn door het invoegen van een bananenschil op het voorhoofd
 • minimaliseert rimpels en draai de poriën en de huid-smash de bananenschil en plaats het op de rimpels
 • overvloed aan kalium en wanneer gestort op de grond zal het bemesten van de gewassen over
 • het superieur is voor het verlagen van wratten
 • Een ander goedkoop idee om houd uw poriën en de huid kristalhelder uit acne is om een ​​milieuvriendelijke kleimasker gebruiken elke 7 dagen. Het zal het onderhoud van uw huid schoon te maken en breakout helemaal gratis. Milieuvriendelijke klei maskers zijn prachtig voor de vette poriën en de huid als het zuigt de olie van uw ontmoeting zo perfect als ontgift. Het is echt geweldig. Ik verwierf op het web om de reden dat ik het niet kon vinden in een winkel, maar u kunt waarschijnlijk vinden het in een welzijn voedingsmiddelen winkel in uw gemeente. U kunt ook opnemen tea tree olie om het voor veel beter en veel sneller resultaten.

  Ik hoop dat je het hebt liefgehad en verdwijnen uw commentaar. Als u dan dit onthouden zodat ik weten of het gewerkt heeft voor u. =)

  PS. Test de achtervolgende video extra over wat bananenschillen je kunt doen ons anders dan zits behandelingsmethode te weten.

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.