Hoe om te zorgen voor Zits onder de huid

Reinig uw huid, gebruik makend van een antibacterieel reinigingsmiddel. Doe dit twee keer per dag-tot-dag om zich te ontdoen van acne te creëren micro-organismen. Make-up, zweet en extra olie kan ook verstoppen je poriën, waardoor je helemaal je onder-huid puistjes.

scrubben je huid, het werken met een scrub. Nutteloze huidcellen kunnen verstoppen je poriën, probeerde acne te houden onder je huid. Als u vaak nemen deze dode cellen, je aan te moedigen een frisse, duidelijke teint. Gebruik een scrub twee keer per week voor de beste resultaten.

Dompel een katoenen bal in de toner of samentrekkende en toepassen op uw huid. Toner of samentrekkend helpt om de poriën te scherpen en het behoud van de huid chemische harmonie. Als eindresultaat, worden olie generatie niveaus geregeld, waardoor ontmoedigen onder-huid acne.

Gebruik een diepreinigende masker op je onder-poriën en de huid puistjes. Selecteer een masker acne-beheer stoffen omvat de volgende typen modder of citroenzuur. Deze vitale stoffen helpen om de huid droog, absorberen overtollige olie en het ontmoedigen van acne.

Breng acne therapie product. Het uitzoeken van een crème die benzoylperoxide bevat. De levendige component zal doordringen tot onder-poriën en de huid acne, helpen om zich te ontdoen van micro-organismen en echt huid mobiele bevorderlijk is voor regeneratie. U kunt benzoylperoxide zits lotions te verkrijgen in de meeste drugs-en beauty retailers.

Plaats een warm kompres op uw onder-poriën en de huid puistjes. De warmte zal pus trekken uit van de acne, medeplichtigheid aan de heling aanpak.

Maak een pasta door het mengen van gelijke componenten zuiveringszout en H2O. Gebruik maken van het mengsel aan de onder-zits huid en laat het er werken voor bijna 20 minuten van tevoren van het spoelen. De baking soda zal plaatsvinden in overmatige olie en microben te elimineren, hetgeen zal bijdragen tot uw below-poriën en de huid puistjes te behandelen.

Consumeer een ton water. Het drinken van water helpt om acne-resulteert in toxische stoffen uit uw systeem te spoelen. Het bevordert gezondere huid door het bedrijf soepel en gehydrateerd van binnen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.