Hoe om therapeutische massage de Encounter te ontdoen van acne

Grondig reinigen van uw handen met zeep reinigen en drinkwater, de uitbetaling van extra rentebaten op de vingertoppen.

Let stevig greep de kaak met uw duimen. Druk op de andere vier vingers (op elk facet) in de bovenste kaaklijn. Voeren vanaf het midden van de kaaklijn naar buiten, stevig drukken. Herhaal dit twee of drie situaties, het handhaven van de soortgelijk stadium van kracht.

Gebruik vingertoppen om op de locatie van het gezicht boven de kaaklijn, gebruik te maken van exact dezelfde centrum-waarschijnlijk-out beweging. Doe dit twee of 3 momenten. Herhaal de beweging naar boven functioneren tot aan de wenkbrauw lijn te bereiken. Als nauwkeurig uitgevoerd, moet u vlokken van nutteloze huid komende uit de ontmoeting op dit moment zien.

lichtzinnig maar stevig knijpen de totale confrontatie gedurende 1 tot 2 minuten.

Wrijf de halsaders, gepositioneerd aan de zijkanten van de nek in een neerwaartse-schrapen beweging met uw vingertoppen. Doe dit 6-8 keer, en observeren door het masseren van de buitenste component van de borst juiste volgende aan de oksels. Gebruik een agentschap cirkelvormige beweging en probeer te onthouden om diep adem te halen.

Was uw armen met zeep. Reinig uw confronteren met de exacte mild-maar-zakelijke bewegingen met alleen geweldig H2O. Pat poriën en de huid droog met een washandje gebruik gemaakt van alleen op het gezicht.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.