Hoe om uw eigen gezondheid en fitness behandeling Proxy maken

Begrijp dat de meeste staten toestaan ​​om een ​​gezondheids-en fitness-behandeling proxy hebben. Dit is ook soms wel een richtlijn of elektriciteit van advocaat.

Weet dat de wetgeving verschillende in elk afzonderlijk punt uit moet je echt kijken naar een jurist of online regeling van het aanbod voor details in uw staat. Anderzijds, het document toegelicht zal voldoen meeste predicaments.

Weet dat uw arts door de richtingen die je geeft in je proxy gebonden zal zijn.

Produceer uw welzijn zorg volmacht door een document waarin u erop wijzen dat het een welzijn zorg proxy of richtlijn en dat uw bedoeling is om aanwijzingen te geven aan uw artsen moeten naar je toe komen om te worden arbeidsongeschikt of comateus te typen.

Merk op dat in sommige staten u misschien alleen aanwijzingen geven voor wat transpireren als je terminaal ziek en comateuze.

Leg uit hachelijke situaties waarin u uw gezondheid en conditie zorg volmacht door te voeren. Bijvoorbeeld: ‘Dit is om gewoon het gevolg zijn als ik terminaal ziek of gekwetst, comateuze met minimale hoop op herstel, of in een vegetatieve toestand’ is gewoon een manier om uw wensen te beschrijven. Controleer dan of je je welzijn behandeling proxy te maken naar uw wensen.

Lijst behandeling plannen die u niet instemt met. Veel mensen zijn onder andere zaken als factoren van dit soort als het gebruik van een gasmasker, reanimatie, bloed of koopwaar, het dagelijks leven in stand remedies, en zelfs voedsel en H2O. U kunt ook praktisch niets en als substituut staat die u wilt checklist de persoon die je hebt aangewezen om de conclusies te trekken op het moment.

Identificeer de persoon die u wenst aan de autoriteit om selecties te maken voor je. U hoeft niet te hebben om een ​​andere persoon te identificeren, maar wees ervan bewust dat als je dat niet doet, zullen artsen aanwijzingen te nemen van uw naaste verwanten medewerkers en zal niet zaken met partners of goede vrienden te onderzoeken. U kunt ook een lijst van een plaatsvervanger, moet de man of vrouw die je selecteert zijn niet beschikbaar of niet in staat om conclusies te trekken.

staat die u gemachtigd deze man of vrouw (notering volledige titel van de persoon, het handvat en mobiele telefoonnummer) om professionele medische beslissingen voor je moet je niet in staat om.

Ga over uw wensen met die persoon en staat in het document dat je zo hebt uitgevoerd.

vermelden dat u kennis van de beslissingen die je aanmaakt zijn en doen dat met uitgebreide kennis.

Indicator het document voor een notaris en twee getuigen.

Bewaar het document op een veilige put. Je zou willen om een ​​kopie te geven aan uw huisarts op bestand te houden. Sommige mensen vandaag de dag zijn om dit document in hun portemonnees of portefeuilles.

Category: Gezond eten

Comments are closed.