Hoe om uw gezondheid en fitness Consulting Company Begin

Stel een onderneming plan. Omvatten een aantal kritische onderdelen. Maak je doelen, die beschrijven wat je hoopt uit te voeren met uw bedrijf. Bijvoorbeeld, ‘Gain 10 gezondheids-en fitness-consulting kopers in mei misschien wel 2012’ of ‘Partner met lokale sportscholen om crank uit een verdere $ 20, 000 in de algehele gezondheid consulting winst.’ Beschrijf uw markt, wat de demografische kenmerken van de mensen die u regelt met omvat uw welzijn-consulting deskundige diensten en concurrenten in het algemene gebied van de gezondheidszorg-consulting. Bepaal hoe u uw-wellness consulting onderneming zal regelen. Praat de juridische structuur van uw organisatie, ongeacht of niet je zult dienst te hebben en hoe je crew management zal worden gestructureerd. Leg de reclame-methoden en tactieken die u zal gebruiken om uw algehele gezondheid-consulting zakelijke markt.

Bepaal hoe u uw onderneming financieren. Maak een overzicht van alle artikelen die u nodig heeft om te beginnen, die alle gezondheid en fitness licenties en opleiding omvatten, kantoor biedt en de kosten, het creëren van de prijzen, en lichaamsbeweging apparaten. Als je besluit dat je echt niet veel dollars hebben om uit shell voor al uw start off-up uitgaven, overweeg financieringsoplossingen als vragen vrienden en familieleden voor een financiële lening, zakelijke krediet geschiedenis speelkaarten, bescheiden onderneming financiële leningen, overheden subsidies of onderneming kapitaal.

Ontvang een federaal fiscaal identificatienummer, ook geïdentificeerd als een ‘EIN.’ Implementeren voor een EIN on-line of door contact op de Inside winst Dienst op een-800-829-4933.

Implementeer voor staat belastingen. Elke wijzen heeft duidelijke eisen voor de registratie van nieuwe organisaties, dus contact op met uw secretaresse punt uit om erachter te komen de behoeften van uw staat.

Implementeer voor eventuele vereiste zakelijke licenties. Sommige staten betrekken verschillende licenties voor de gezondheid consultants, met een beroep op de stijl van de aanbieders kunt u bieden. Gebruik de kosteloze instrument op het kleine business.gov internet site om te zoeken naar voor alle licenties en vergunningen van toepassing zijn op uw gezondheid consulting kleine bedrijven in uw staat.

Begin marketing en reclame voor uw gezondheid consulting bedrijf. Er is geen ‘juiste’ manier om te beginnen uit uw reclame en marketing inspanningen. Experimenteer met een flink aantal technieken en het behoud van het gebruik van degenen die de klus te klaren. Genereer een brochure en bedrijfskaart, en dan gaan ze naar de toezichthouders en ondernemers van het gebied algehele gezondheid-themed bedrijven en sportscholen. Ontwikkelen van een ‘fan’ webpagina voor uw gezondheid en fitness-consulting kleine bedrijven op Fb, en vraag je goede vrienden zodat ontvouwen de termijn voor u. Oprichting van een e mail internet marketing campagne, en leveren wekelijks aanbevelingen en specials gezondheid je met.

Category: Gezond eten

Comments are closed.