Hoe om uw kat te stoppen met snurken

Shift plaats van uw kat. Als snurken uitdaging van uw kat is delicaat, kan het de uitkomst van de manier waarop de kat ligt te zijn. Soms alles wat er nodig is een eenvoudige herpositionering om de kat end van snurken.

Transformeer het dieet van uw kat. Als uw kat heeft de neiging om op de zwaardere facet, zal de extra kilo’s is de uitvoering over te maken het moeilijker voor het dier om te ademen. Dieet programma van uw kat modificeren om het te ondersteunen vallen sommige van die overtollige overgewicht maakt het minder ingewikkeld voor de kat over te dragen en te ademen, het verminderen van het volume en de frequentie van uw kat snurken.

Let respiratoire verschijnselen of symptomen van uw kat. Als uw kat heeft gecontracteerd een hogere-luchtweginfectie of allergisch is voor een milieu-irriterend, kan het leiden tot de kat te snurken. Als de kat wordt vaak niezen en het lijden van afscheiding uit de neusholte, wil je de kat overwegen om uw dierenarts. Allergieën bij etenswaren en in de lucht kan maken het moeilijk voor uw kat om te ademen. Het ontvangen van een gekwalificeerde uitzicht over de ademhaling problemen van uw kat zal u helpen om een ​​beperking van keuzes.

Verbeteren van de goede kwaliteit van de lucht in uw woning door de invoering van een luchtreiniger. Dit zal de strijd lucht irriterende stoffen voor u en uw kat te schakelen.

Spreek met uw dierenarts over andere mogelijkheden voor respiratoire complicaties van uw kat. Af en toe zal neuspoliepen en tumoren in de neusholte uw kat te snurken veroorzaken. Deze zijn echt ernstige omstandigheden die deskundige te verhelpen en mogelijk zelfs een operatie te betrekken.

Category: Supplementen

Comments are closed.