Hoe om weer Acne Handle Terug

Identificeer een aantal van de triggers van de rug puistjes en acne in typisch. Gemeenschappelijke acne triggers zijn zorgen, vette en vette maaltijden, beperkte kleding, onjuiste baden volgende abnormale zweten en zelfs het dragen van een grote rugzak. Hoewel deze triggers misschien niet het brengen van uw acne, ze zeker maken problemen erger, zodat ze uitroeien zo sterk als mogelijk is zal u toelaten om de juiste zorg te dragen voor het probleem.

Gebruik een loofah om de poriën en de huid te exfoliëren elke werkdag in de douche voorafgaand aan was je je weer. Loofahs zijn verkrijgbaar op stokken voor het moeiteloos bereiken en moet echt elke individuele 4 tot zes maanden worden vervangen.

Implementeer een royale hoeveelheid geld van antibacteriële zeep reinigen om een ​​schoon washandje en voorzichtig scrub je rug recht op de peeling te helpen zich te ontdoen van de micro-organismen, dat is de echte oorzaak van puistjes.
Als het een uitdaging om problemen plaatsen, probeer het vastgrijpen van de washandje begeleiden van je rug met elk vingers, doet het werk op en neer het beste wat je kunt. Voor antibacteriële zeep om het werk te doen, het moet in in contact komen met de huid gedurende ten minste 30 seconden. Zorg er tenslotte voor dat je een nieuwe gebruiken, reinig washandje elke werkdag.

Laat je nogmaals om volledig te drogen. Behandel huidige puistjes en voorkomen de vorming van nieuwe soorten door gebruik te maken van een gelijkmatige laag crème of gel die is opgebouwd uit tien procent benzoylperoxide, aangeboden over de toonbank. Regretably, als sommige plaatsen zijn uitdagend te bereiken, moet je hulp aan te werven.

Behandel puistjes verder door het aanbrengen van een lichte laag van lotion met AHA, of alpha hydroxy zuren, onmiddellijk op de top rated van uw benzoylperoxide applicatie.

Category: Gezond eten

Comments are closed.