Hoe om weg te nemen Darkish acne littekens

Gebruik dermabrasie op te ruimen van de buitenste lagen van de huid. Een staat huisarts zal een schurend software om zand of kristal deeltjes blazen op de huid te gebruiken, vervolgens wegnemen van de opperhuid en gedeelten van de huid dermis. Diepe dermabrasie behandelingen zijn een beetje agressiever en eist langere hersteltijd.

Gebruik huidlighteners tot plaats-verzorgen van acne littekens. Poriën en huidlighteners dienst kojiczuur, zoethout extract, arbutine of vitamine C te splitsen naar beneden en vervagen melanine. Hydrochinon is een productieve melanine-remmer, maar veel te hard voor de gevoelige huid stijlen zijn.

Gebruik chemische peelings voor oppervlakkige acne littekens. Chemische peelings gebruiken glycolzuur, trichloorazijnzuur of salicylzuur aan chemisch poel uit levenloze huidcellen. Chemische peelings moedigt cellulaire schakelaar meer dan en de uiteindelijke vervagen van littekens. Een arts zal uitzoeken van de juiste energie en therapie in overeenstemming met de ernst van de acne littekens.

gebruiken laser huidvernieuwing (intensieve puls zacht) aan de opperhuid verdampen. Laser huid resurfacing is heel specifiek en veel minder traumatisch voor de poriën en de huid wanneer naast elkaar chemische of dermabrasie behandelingen. Downtime en hersteltijd is ook aanzienlijk minder.

Guide dermabranding is wanneer een arts sloughs handmatig uit de top niveaus van de poriën en de huid met siliconen rarbide schuurpapier. Dit is een gemiddelde sterkte behandeling en wordt gewoonlijk gebruikt in combinatie met andere acne litteken behandeling plannen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.