Hoe om weg te nemen Zits Littekens op de Confronteer

Krijg een microdermabrasie procedure. In deze benadering wordt een zandstraler-achtig apparaat gebruikt om duidelijk afstand een ongelooflijk fantastische laag van de gehavende huid. Dit stimuleert de voortgang van nieuwe, gezonde en litteken-zonder kosten huid. Nogal wat therapieën zijn meestal belangrijk voor de ideale succes.

Get fractionele laser therapie. Dit is een poriën en de huid resurfacing behandeling methode die functies door het elimineren geruïneerd huidweefsel in fracties. Het is echt de ideale remedie voor patiënten die acne littekens geconcentreerd op een enkel gebied van de ontmoeting, zoals de wangen of voorhoofd. Een aantal behandelingen kan vooruit worden vereist van alle acne littekens worden geëlimineerd.

Overweeg uitsnijding aan vlezige keloidlittekens elimineren. Een excisie is een kleine chirurgische werkwijze waarbij de verhoogde littekens verminderen af. De wond wordt vervolgens gestikt gesloten.

Get collageen injecties. Als je diepe depressies van puistjes op je omgaan met, de beste manier om ze te beladen is met collageen injecties die de ontbrekende huid te herstellen.

gebruiken poriën en de huid lichter lotions om zich te ontdoen van verkleuringen en karmozijn merken. Deze actuele lotions kunnen boven de toonbank en op recept worden verkregen. De energieke elementen omvatten zoethout extract, kojiczuur en hydrochinon, die allemaal krachtige poriën en huidlighteners dat kan vervagen ondiepe acne merken.

Gebruik een actueel pockmark vulmiddel om weg gefrustreerd puistjes littekens verwijderen op het gezicht. Deze zijn beschikbaar meer dan de teller en zijn het grootst voor mildere depressies.

Scrubben je poriën en de huid elke dag af te werpen de verwoeste huidlagen met de zits littekens. U kunt chemische exfoliërende producten zoals salicylzuur en glycolzuur, of een scrub met kleine exfoliërende kralen gebruiken. Binnen een paar weken van normaal gebruik, zal de peeling helpen te vervagen en nemen compacter puistjes littekens.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.