Hoe om witte tanden te krijgen

De 1e probleem moet je echt doen om Bright White Enamel te krijgen is het poetsen en flossen van uw tanden regelmatig. Vermijd het eten al snel nadat u uw tanden geborsteld voor de nacht. Beperk de hoeveelheid snoepjes die je eet in een dag.

Denk aan de whitening tandpasta. Er zijn nogal wat die er op de industrie en de meeste werken de soortgelijke. Ik wil tandpasta die zuiveringszout in hen te gebruiken. Dit stelt u in Brilliant White Enamel bereiken.

Neem een ​​kijkje op uw tandarts en krijg standaard reinigingen. Dit kan een lange weg te gaan bij het bleken van uw glimlach. Het reinigen duurt meestal ergens van twintig tot 30 minuten. De chemische verbindingen die tandartsen hebben zijn meestal veel beter dan alleen maar over alles wat je kunt kopen bij uw lokale dealer.

Als u probeert al deze stappen en je bent zelfs nu niet tevreden met je glimlach, kunt u overwegen om fineer te krijgen als een verleden vakantie resort. Voer een korte zoekactie op Google voor extra informatie en feiten over veneers.

Category: Dieten

Comments are closed.