Hoe op te lossen Rottende Emaille

Poets je email met een fluoride tandpasta, floss tussen je glazuur en daarna met een fluoride mondspoeling. Vasthouden aan deze reeks 2 keer per werkdag helpen om de eerste niveaus van tandbederf. Dit zal grondig reinigen afstand de verslechterende kiemen, en helpen restrengthen het glazuur. Ontvang fluoride behandeling opties van uw tandarts eenmaal elke paar maanden, die hulp versterkt uw tandglazuur.

Laat uw tandarts vult een holte, die aa veel meer ontwikkeld, maar ook nu nog kleinere soort van tandbederf. Een holte is wanneer het verval heeft gekregen door het glazuur en, tenzij natuurlijk preset, zal overgaan tot steeds nog erger. Gaatjes beginnen zeer klein en kan in deze vroege niveaus worden gevangen als u kijken op de tandarts om de zes maanden. Om de holte te vullen, zal uw tandarts uw tand verdoven, boren uit het verval en in de locatie te vullen met materiaal dat de tand stoppen van rottende nog verder.

Crown ernstig vervallen glazuur door de overname van uw tandarts vervangen door het grootste deel van uw tand met personen ontworpen product. Bekroning van een tand is de volgende actie na het vullen van een holte te wijten aan het feit dat je nu niet in staat zijn om de tand te behouden. Je bezit aan de tand te herbouwen. Een kroon zal het verval en de micro-organisme uit te roeien uit uw mond, maken de tand extra opvallende en minimaliseren jezelf van pijn veroorzaakt door het verval.

krijg je een wortelkanaalbehandeling als het verval van de tand is binnen en de pulp van de tand is besmet door het verval. Dit zal de druk van de infectie van de tand verlichten.

Ruim de tand als het weg ook is vervallen te worden geborgen. Meestal kunt u tanden te vervangen met implantaten, partials of nep email. Het belangrijkste doel is om het verval te elimineren uit je mond naar elk klein ding gezonder te maken.

Category: Dieten

Comments are closed.