Hoe op te ruimen puistjes en behandelen zits?

vinden ontdoen van puistjes ‘s nachts is een klein moeilijk, maar we kunnen ze stoppen door aanpassing van eenvoudige acties, houden ze hieronder te beheren en te minimaliseren kans op zits scars.All alternatieven moet echt in gedachten voor het verwijderen van puistjes van onze deal worden gehouden met, nek, rug verblijft gebruikelijke web-sites voor puistjes tot het oppervlaktewater en van andere systeem parts.A veel meer belang moeten worden uitbetaald naar het vermijden side.A redelijke tactiek om te zorgen voor puistjes en zits is allereerste weten over hun trigger.And daarna op het rechte en oplossingen voor het verwijderen shouldbe gedachte en een stap gezet op weg naar de geschikte alternatieve systeem van het verwijderen als over gesproken hier in

Andere namen voor puistjes

De term voor puistjes gezondheidszorg Acne vulgaris . meeste fo de tijd puistjes zijn alleen bekend als acne, maar zin puistjes kan ook betrekking hebben op acne rosacea dat wordt een verdere vorm van acne, kan het de eerste een, maar trually niet pimples.It shouldbe onderscheiden van acne vulgaris als Dermatologen doen en is gericht op verschillende sporen.

Dus de term meestal lijken genoemd zits is normaal pimples.Other namen gaan als Blemish, pukkels, whiteheads, mee-eters, pukkels en Pustules.Blemish en puistjes zijn een beetje jargontermijnen hoewel alle andere namen zijn de soorten zachte tot gemiddelde acne breakouts.These namen betrekking hebben om het uiterlijk van pimples.Quite een paar stijlen van puistjes (of acne) kijken als acne cysten en puistjes knobbeltjes de plaats het puistje zijn ofwel cyste soortgelijke of echt hard nodules.Pimple knobbeltjes zijn bureau zwellingen onder de huid en puistje cysten zijn groot vloeistof geladen swellings.The twee zijn extra genezing betrokken.

soorten puistjes

Standaard vormen van puistjes zijn goed erkend om alle us.As noemen we ze bij hun namen mee-eters (of comedonen), whiteheads (of milia), pustles, nodulaire puistjes, cystic pimples.Moreover deze reguliere varianten van zits, zijn er andere perfect erkende soorten ook.

Jeugd acne ook genoemd als neonatorum zits is een stijl van acne met onopgemerkt trigger.It voornamelijk invloeden in jonge leeftijd vooral in de kleintjes in de loop van hun eerste twee jaar van de levensstijl.

Puistjes excorie als het identificeren betrekking heeft gebeurt typisch door ontvelling of knijpen en krassen op het beïnvloed area.It vindt doorgaans plaats in angstige mensen die vandaag puistjes krabt tot het afsluiten van hen.

Acne conglobata brengt holen in de huid en laat litteken marks.Males zijn over het algemeen getroffen met het.

Zits venerata is een resultaat van blootstelling aan bepaalde chemische verbindingen, bijvoorbeeld minerale oil.Normally verkregen uit de

strong> leidt tot puistjes

Waarom puistjes opdagen is een goede vraag om te informeren naar kennis puistjes in een superieure way.Nearly negentig% van de mensen vandaag de dag worden beïnvloed in hun adolescentie age.Principally, het is een disfunctie van de talgklieren die in de poriën en skin.They zijn bestaande produceren talg of vette secretions.The talg gemaakt smeert onze poriën en de huid, houdt het soepel en stopt tegen kraken of gedroogde out.It beschermt ook de poriën en de huid van de invasie van micro-organismen en schimmels. oversecretion van talg resulteert in vette poriën en de huid en kan mogelijk leiden tot acne of seborrhic dermatitis.

In de puberteit jr talgklieren ontwikkelen tot actief onder de invloed van androgene hormonen . puistjes of pukkels gaan na wanneer er wordt verbeterd talg secretion.This is de essentiële oorzaak van puistjes appearnce in onze jonge leeftijd.

Acne vlekken worden veroorzaakt door de obstructie van de haarzakjes van talg leidt tot zwelling van de haarfollikels en talgklieren in de huid.

Een ander resultaat is abnormale keratinisatie van pilo-sebaceous haar follicles.Bacteria nemen aan een belangrijke taak in het, ze genereren lipasen splitsen vetten in absoluut vrije vetzuren en triglycerides.Free Betalende vetzuren veroorzaken inflammatoire aanpassingen in haarzakjes en het genereren van mee-eters. p>

Erfelijkheid

hebben een duidelijke rol in de verbetering van puistjes.

Somen gals scherm premenstruele verergering van acne, terwijl de niet strikt een veroorzaken van acne.

Hoe om puistjes en andere maatregelen om gewoon

Bij gebrek aan miraculos behandeling voor Ance, het sholdbe minder dan het management van het gevaar van uitbreiding van acne en acne te beperken scars.We moet rekening houden met meer informatie over de preventieve maatregelen relatief gewoon snelle eliminatie behouden van puistjes voor het verlies van puistjes verlengingsperiode.

Bewaar de poriën en de huid grondig schoon en duidelijk van stof door het hebben van de typische showers.Due aan het feit dat dit helpt bij het elimineren van slechts een van de leads om ziektekiemen multipication dwz in de huid poriën.

Publiciteit om zeker variabelen op de werkplek kan leiden tot of irriteren reeds bestaande pimples.Identify de oorzaak en maakt een van de minst contact met dit soort dingen bv DDT.

Niet vette cosmetica op nopjesrubber confront.Its net als een vergeefse poging om de brand te blussen met open haard, omdat u de invoering van extra olie tot nu geoliede skin.It gebruiken misschien wel verergeren door nu aanwezig puistjes.

Zeg een grote NEE om chocolade en nuts.They cannt zijn een onmiddellijke veroorzaken van puistjes maar grotendeels verergeren puistjes momenteel aanwezig zijn op het confronteren, nek, rug opnieuw of schouders.

Vermijd het gebruik van acnegenic medicatie en chemicaliën bijvoorbeeld minerale oliën, DDT.Use van de geneeskunde die mogelijk kunnen verergeren pre aanwezig acne zijn bromiden, jodiden, steroïden, fenobarbital, trimethadone en INAH.

In geen geval knijp puistjes, het is gewoon triggers littekens, vervorming en verzekert hun herhaling.

Milieuaspecten een aspect kunnen spelen in de verbetering van zits.Humidity en hogere temperaturen veroorzaken ernstige terugval van pimples.Coverage van getroffen gebied met kleding bijvoorbeeld als puistjes zijn op de schouders of benen, te vertrouwen ze beschermd zijn in zeer hete summar als je gaat.

Het gebruik van de juiste elegantie cosmetica is zeer encouraged.Superior gebruik, wat uw huid accepts.Our huid cannt opstaan ​​om abnormaal gebruik van cosmetica en willekeurige veranderingen van merken.

romantische relatie van voedingsmiddelen met puistjes

Dieet plan speelt geen belangrijke rol in pimples.Simply demonstreren, ongeacht wat voor soort maaltijden je eet niet het brengen van pimples.But er gekozen voedingsmiddelen die goed kan verergeren of verergeren pre huidige zits. Wat niet te proberen —- chocloates, noten en kruidige maaltijden te eten.

Wat te nemen aan —-

Eens te meer, levensmiddelen die worden beschreven in dit artikel een algemene fantastisch effect op ons lichaam en poriën en skin.Fresh groenten en fruit, vruchtensappen en veel drinkwater per dag (niet veel minder dan two.five liter). Een goed uitgebalanceerd dieet regime is alles wat we nodig hebben voor onze superieure wellbeing.No een voedingsmiddel te plaatsen op elke gekozen om de andere.

Alternatieven voor het verwijderen van puistjes (acne)

poriën en de huid experts brengen vaak over het ontbreken van een individuele miraculos te ontdoen van voor zits, trage reactie op therapie en dan ook een poging om het te onder houden beheren en verminderen de kans op littekens . Antibiotica en anti-androgeen medicijnen worden vaak gebruikt om te behandelen pimples.Oral medicijnen worden gebruikt bij het actueel remedie fails.Its ook gebruikt in mengsel met orale drugs.Topicla procedure dwz gebruik van benzyl peroxiden of retinoinezuur crèmes deblokkeren de poriën en het vergroten healings.Consult een gezondheid en fitness leverancier voor het kiezen van de juiste medicijn voor you.A aantal van hen zijn als

Oral drugs

Tetracyclinen blijven zijn de steunpilaar van remedy.Dose varieert met de ernst bijvoorbeeld oxytetracyline gewoonlijk een oorspronkelijke dosis Ig per werkdag wordt geminimaliseerd servicing mate van 250 mg elke dag of om de andere keer enkele weken tot 6 maanden.

Erythromycine en cotrimoxazole canbe toegepast op dezelfde lijnen.

Gebruik van Antiandrogens vormen een logische tactiek om het dilemma.

Retinoids bijvoorbeeld isotretinoïne is handig in Severs en hardnekkige acne, zijn gebruikt voor 4 tot vijf months.Side uitkomsten worden bekeken naast de kuur.

Topical remedie

Salicylicacid, zwavel of benzoylperoxide in lotion, crème of pasta soort worden gebruikt om afschilfering veroorzaken.

Retinoïnezuur lotion of product kan ook irriteren in ongelooflijk warm lokale climate.Now, zijn meer recente receptor.specific drugs aangeboden op de markt, die meer zijn groot dan retinoic lotions.

twintig% azelainezuur product is nuttig in zachte tot matige puistjes en canbe alleen of in mengsel met orale geneesmiddelen gebruikt.

lichamelijke handelingen om puistjes te behandelen, acne plekken en littekens

Mee-eters te plaatsen op elke geëxtraheerd met behulp van een instrument dat wil zeggen meeëtertang (comedo expressor). Met de komst van de hedendaagse therapie deze aanpak lijkt te vermijden.

Ultravoilet zachte canbe nuttig bij het verwijderen fo acne.It wordt gebruikt peeling doses tot zes maanden.

Acne littekens elke verwijderd met steun van resurfacing lasers .

Andere benaderingen voor het verwijderen fo zits littekens zijn dermabrasie, chemische peeling en allergenen injecties.

Resultaat van puistje

s

Programma van puistjes is uiterst variable.The determinant componenten afhangen van de aard en het type van pimples.Furthermore, de selectie van puistjes, afmeting en plaats hebben ook een invloed op het eindresultaat van puistjes. Een aantal puistjes van milde karakter misschien geen remedie nodig hebben en gaan rijden met hun persoonlijke. Sommige mensen hebben een handvol van mee-eters die duidelijk in maanden zonder enige littekens achtergelaten aan de achterzijde of.Many anderen ervaring voorkomende nodulair of cystic puistjes die een langere tijd om verschillende up.They vereisen vertrekken littekens en veroorzaken keloid development.Zits weinig verbetert bij beetje over tijd, normaal opruimen aan het eind van tiener decennia.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.